Sådan Stop sort & Green græshopper fra spise planter

January 2

Sådan Stop sort & Green græshopper fra spise planter

Græshopper kan blive et problem hvis du nyde voksende blomster i din værftet. Græshopperne vil samles omkring dine blomsterbede og gøre kort proces med at spise alt i syne. Desværre, pesticider kan ofte dræbe planter, du forsøger at gemme så ved hjælp af alternative, naturlige metoder til forhindring af, at dræbe og fjerne græshopper giver en større grad af succes.

Instruktioner

•Træffe naturlige rovdyr til græshoppe ved at plante blomster, der vil tiltrække dem. For eksempel, plante morgenfruer eller solsikke margueritter skal tiltrække røver fluer. Røver fluer vil ikke æde dine planter men vil feed off græshopper i området.

•Sæt et fuglebad eller to i nærheden af dine blomster for at tiltrække fugle. Med en vandkilde finde fuglene hurtigt ud af, at området har græshopper, der giver fuglene en fødekilde. Med naturlige rovdyr i området, vil græshopper migrere til et område med færre rovdyr.

•Spray dine blomster med gødning rig på Nosema Locustae. Nosema Locustae introducerer sygdom til græshopperne og til sidst dræber unge. Du skal vente på den ældre befolkning at dø ud, fordi de ikke er så modtagelige for sygdommen, men over tid, befolkningen vil falde.

•Manually fjerne græshopperne med en støvsuger, der er udstyret med en slange vedhæftet fil. Start tidligt om morgenen når temperaturen er den fedeste og sutte græshopper fra planterne. Når du er færdig, skal du flytte græshopperne til en ny placering.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com