Nøddetræer i North Carolina

June 8

Nøddetræer i North Carolina

North Carolina er en tilstand med kolde vintre og træer, der producerer lækre nødder. Med temperaturer nå så lavt som-45 grader Fahrenheit i Appalacherne, er det ikke underligt, at træer i denne del af landet er høj og tyk; de kan gemme masser af mad til en lang vinter. Sammen med statens fint udvalg af nødder trives bær og æbler også i denne stat klima.

Pekannødder

North Carolina er en af de mange stater hvor pekannødder dyrkes kommercielt. Pekannødder vokse bedste langs de kystnære fly op gennem Piemonte området. Pekannødder foretrækker veldrænet jord, der er mindst 4 fod dybt. Pekannødder har tørstig træer og højvande krav. Jordens pH-værdi skal holdes mellem 6 og 6.5 til træet for at trives, så konsekvent test er et must.

Sort valnød

Sort valnød eller Juglans nigra Juglandaceae er en knappe og eftertragtede træ, der var næsten halveret til at uddø. Nødder er anvendt i bagværk og is. Dens træ er skattet for massivt træ møbler og pistol bestande på grund af dens lige korn. Væsentligste skadedyr dette træ omhandler er egern. Sort valnødder forekommer naturligt i Appalacherne i North Carolina hvor den gennemsnitlige temperatur er 45 grader i mindst 170 dage.

Butternut

Butternut, eller Juglans cinerea Juglandaceae, er hjemmehørende i North Carolina og især trives i veldrænet jord. Vilde butternuts findes på bjergskråninger og langs flodbredder. Butternut træer er korte i forhold til de fleste nøddetræer, at nå frem til en gennemsnitlig højde af 18 meter og lever ca 75 år. Butternut producere en sød, hvid møtrik, der er anvendes til fremstilling af ahorn-butternut slik. Træet kræver en lang kulden snap til frugtproduktion og kan modstå temperaturer så lave som-30 grader Fahrenheit.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com