Sådan fjerner lak fra glas

January 4

Sådan fjerner lak fra glas

At fjerne lak pletter fra glas, såsom windows, kræver svækkelse stof for vellykket ekstraktion. Når lakken tørrer på en overflade, det hærder, hvilket gør det vanskeligt at fjerne uden at et slørende agent. Når bøjelig, skal lakken være skrabet for at få hovedparten af det fra glasoverfladen. Bruge de rette værktøjer og procedurer sikrer at lakken bliver fjernet fra glasset uden glasset får ridset i processen.

Instruktioner

•Pour 3-4 tbsp. sprit på en klud. Mætte lak på glasset med alkohol. Giver mulighed for sprit til at forblive på lak i 10 til 15 minutter for at blødgøre stoffet. Hvis lakken er stadig hårdt, anvende yderligere sprit og vente 15 minutter.

•Sprinkle 1/8 kop vand på området. Placer en skraber med en tynd klinge på kanten af lakken. Hold bladet flugter med glasset til at undgå at grave ind i overfladen og efterlader ridser.

•Scrape den blødgjorte lak fra glasset i én retning. Fjern så meget af lak som muligt med skraberen. Tilsæt yderligere vand, hvis nødvendigt for at holde glasset smurt mod den metal skraber.

•Våd den resterende lak rester med 1 tbsp. baby eller mineralsk olie. Tilsæt 2 tbsp. bagepulver til olien. Skrub området med en nylon skrubber. Olien løsner lakken, og bagepulver giver nok agitation for at frigive stof fra glasset.

•Aftør den resterende lak, olie og bagning soda fra glas med en fugtig svamp. Spray området med et pudsemiddel og tør efter med en ren klud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com