Sådan ændres en tørretumbler Plug fra en 2-gren til en 4-gren til dig selv

January 5

Sådan ændres en tørretumbler Plug fra en 2-gren til en 4-gren til dig selv

Dette scenario kan du opleve en dag. Du har flyttet, og når du går til at tilslutte din tørretumbler, du finde, at den tørretumbler plug svarer ikke til stikkontakten. Hvordan kan det være? Svaret er simpelt. Mens alle tørretumblere opererer på 220 volt elektrisk strøm, er der forskellige typer af 220 volts elektriske stik i brug, afhængigt af alder af hjemmet. Hvis dette sker for dig, så fortvivl ikke, du behøver ikke at rewire huset. Det er simpelthen et spørgsmål om at lægge en ny ledning på din tørretumbler.

Instruktioner

•Fjern den elektriske panel dække på bagsiden af tørretumbleren. Dette vil være sikret med skruer og kan identificeres ved åbningen for den eksisterende tørretumbler netledning.

•Løsn skruer på den terminal bar inde i åbningen. Trække ledningerne fra den eksisterende stik ud af skrue-terminaler. Løsn klemmen holder den tørretumbler plug-kabel og fjern kablet.

•Sæt enden af den nye plug's selv kabel klemme. Stramme klemmen. Indsæt stikkets fire ledninger bare ender i skrue-terminaler, matchende wire farver til skruerne som så: rød til højre skruen, hvid til center skruen, sort til venstre skrue og grøn til skrue under de tre andre.

•Udskift panelet og plug i tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Tørretumbler stik og ledninger kan købes på apparatet og hjem forbedring butikker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com