Holdbarheden af græskar frøolie

January 7

Holdbarheden af græskar frøolie

Pumpkin seed oil - Cucurbita pepo L. - er et uddrag, der har en bred vifte af anvendelser og siges at være en af de sundeste madolier. Ifølge Dr. Jim Sears, græskar frøolie har over 90 procent umættede fedt og indeholder både omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Græskar frøolie har en udløbsdato, og bør opbevares korrekt for at sikre kvaliteten af produktet.

Hvad er græskar frøolie?

Græskar frøolie er et uddrag fra ristede græskarkerner. Den olie, som typisk har en dyb grøn farve og en tyk konsistens, har været brugt med mad og i alternativ medicin i århundreder. Producenter af produktet bruger 5 1/2 lbs. frø--svarende til 30 pumpkins' værd--til at give 1 liter olie. For at gøre olien, fabrikanter tørre frø, knuse dem og endelig stege dem ved lave temperaturer før kold-presning dem.

Anvendelser på fødevarer

Græskar frø siges at være utrolig sund; Det indeholder mange vitaminer, mineraler og fedtsyrer. Vitaminer omfatter A, E, C og biotin. Mens græskar frøolie ikke kan bruges i bagning--olie forbrændinger ved temperaturer på over 250 grader F--olie kan bruges som en salat dressing eller vendt med grøntsager til at tilføje lidt ekstra flair. På internettet, de mange opskrifter med græskar frø oil omfatter bruschetta, kartoffelsalat og sandwich spreads.

Sundhed-relaterede anvendelser

Græskar olie siges at have helbredende fordele for en række sygdomme og lidelser, herunder trange muskler, højt kolesteroltal, prostata problemer og hjertelidelser. Olien er også siges at minimere risikoen for at blive ramt af visse typer af kræft, på grund af sin høje væsentlige fatty syre indhold. Olien er også almindeligt forekommende i prostata sundhedsfremmende kosttilskud. At give græskar frø olie til børn er blevet rapporteret at støtte sengevædning problemer, efter en "Los Angeles Times" artikel.

Anbefalede holdbarhed og opbevaring

Det anbefales, at du gemmer græskar frøolie i et køligt og tørt sted at forhindre tidligt fordærves. De fleste producenter sige at græskar frøolie vil vare mellem 6 og 12 måneder efter at være aftappet. Sørg for at holde produkt sollys; langvarig udsættelse for sollys kan forårsage græskar frøolie til at erhverve en bitter smag. Køle din olie er foreslået hvis du planlægger at spare olie i længere perioder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com