Sådan Fix din Hoover Floormate Spinscrub, der ikke vil suge vand

June 10

Sådan Fix din Hoover Floormate Spinscrub, der ikke vil suge vand

Hoover FloorMate SpinScrub er en letvægts hårdt gulv rengøring system. Det byder på Hoovers SpinScrub børste system, samt en speciel design, som sikrer, at du ikke vil returnere beskidt vand til dit gulv under renseprocessen. Selv om systemet kommer med en et-årig producentens garanti, kan du spare besværet med at gøre en garanti hævder eller service opkald ved at udføre nogle grundlæggende fejlfinding og vedligeholdelse, hvis din Hoover FloorMate SpinScrub ikke hente vand.

Instruktioner

•Fjern og Tøm FloorMate SpinScrub snavset vand tank. Tryk ned på udløserknappen på toppen af tanken på samme tid som du trækker det. Træk låget og hæld indholdet i en håndvask.

•Træk klart låget af det vaskbare filter, som er beliggende i beskidt vand tank låg. Tag låget af beskidt vand tank låg.

•Tryk filter over en papirkurv kan for at fjerne snavs. Skyl den under køligt, rent vand. Lad filteret lufttørre helt.

•Træk plisseret filter fra inden for den cirkulære åbning nedenunder det vaskbare filter. Tørre eventuelle rester væk, så Skyl under rindende vand og lad tørre.

•Udskift de rene, tørre filtre tilbage til deres respektive placeringer. Fastgør filter låget tilbage på. Flyt beskidt vand tank låg over beskidt vandtank, og sikkert det på plads.

•Indstil den nederste del af beskidt vandtank tilbage i FloorMate SpinScrub. Skub den øverste del tilbage i sted indtil den er sikker.

•Fjern og erstat Hoovers dyse til at sikre, at det er korrekt tilsluttet. Trække ud både dyse udgivelser, en på hver side af den renere børste rum. Træk dysen, der løber langs forsiden af maskine over børsterne, lige ud. Tørre sugefod del af dyse med en fugtig klud, og derefter erstatte det på maskinen. Med dyse udgivelser stadig trukket ud, skub dyse tilbage på FloorMate SpinScrub. Flytte dysen udgivelser tilbage indad for at låse dysen i sted.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com