Hvordan at fastsætte en Moen hane Top

January 8

Toppen af din Moen hane omfatter håndtaget og dome cap, den del, der passer over patron ret nedenfor håndtaget. Denne del er ofte bruges til at slå vand på og slukker, og til at justere vandets temperatur, så det skal ofte repareres. Hvis toppen af din Moen hane bryder eller slidt, er udskiftning af dele den hurtigste og mest effektive reparation. Det tager kun cirka 20 minutter for at afslutte dette projekt.

Instruktioner

•Drej vand ud under din vandhane, ved at lukke både varmt og koldt vand ventiler. Dreje ventilerne med uret for at lukke dem.

•Find skrue i håndtaget 's base og fjerne det med en unbrakonøgle. Dette giver mulighed for håndtag dias fra vandhanen. Træk op i håndtaget for at fjerne den. Hvis håndtaget er brudt, finde en reservedel gennem en VVS-leverandør og erstatte den. Stramme skruen for at fastgøre den på vandhanen. Hvis dome cap under håndtaget er brudt, gå videre til at reparere den.

•Drej kuplen cap under håndtaget mod uret for at skrue og fjerne denne del. Erstatte dome cap med en ny dome cap fra et VVS-leverandør, hvis denne del er brudt. Hvis ikke, fortsætte med at lave patron og patron møtrik.

•Løsn patronen møtrik med en tang og tage det ud af vandhanen. Fjerne og udskifte patronen, hvis denne del er brudt. Hvis ikke, udskifte patronen møtrikken med en ny og derefter installere dome hætte og håndtag. Stramme begge dele for at sikre dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com