Hvad anlægget er bukkehorn komme fra?

January 12

Bukkehorn er en aromatisk krydderi med en sød smag og duft ligner ahornsirup når det opvarmes. Det er featured i indiske karryretter, syltede fødevarer, krydderier blandinger og daals, som er gryderetter fremstillet af afskallede linser eller andre bønner. Som et krydderi refererer Bukkehorn til jorden frø af en etårig plante hjemmehørende i Middelhavsområdet. Bukkehorn er også en urt, du kan dyrke i haven - blade af planten bruges som en grøntsag eller tørrede krydderier.

Oprindelse

De fleste mennesker er fortrolige med krydderi bukkehorn, fremstillet af tørrede jorden frø af Trigonella foenum-graecum, en årlig medlem af bælgplanter familie, der omfatter bønner og ærter. Anlægget producerer bælg, der huse små, rav-farvet frø. Den aflange, forgrenede blade vokser i hvirvler på tre, udlån anlægget en kløver-lignende udseende. Små, creme eller lys gul blomster dukke op i slutningen af foråret eller forsommeren. Samlet set har planten en behagelig duft og en attraktivt udseende, at nå frem til en fod til 18 inches i højden.

Alternative navne

Bukkehorn planten kendes en lang række andre navne. De mest bemærkelsesværdige er Græsk hø, som er den latinske oversættelse af "Bukkehorn." Denne moniker er også en reference til vækst vanen af bladene, der tyder på en lighed med Kløver, en anden almindelig hø. Andre almindelige navne for Bukkehorn omfatter græske Kløver, bird's mund, alhova, sicklefruit, Coopers kløver og Samudra methi, afhængigt af regionen og måde af dyrkning.

Bruger

Selv om Bukkehorn var kendt og navngivet af de gamle grækere, er der skriftlige og arkæologiske beviser for, at anlægget blev dyrket i Egypten og regionen nu kendt som Irak mere end 6.000 år siden. Både frø og blade har en lang tradition for brug i traditionel medicin i disse regioner, og Bukkehorn bruges stadig i Indiens Ayurvedic system af healing. Bortset fra anvendelse som en krydderier og krydderier spises Bukkehornsfrø rå som solsikkefrø. De bruges også brygget i te eller ristede og forberedt som kaffeerstatning. De ristede frø også give flavoring for efterligning ahornsirup. De unge blade af planten kan spises som salat greens, eller dampet eller kogt og serveret som en grøntsag.

Dyrkning

Bukkehorn er en årlig velegnet til dyrkning i fuld sol i det meste af Nordamerika. Anlægget eller soen direkte når ind i rede jorden engang gennemsnitlige dagtimerne temperatur 70 grader Fahrenheit. Planten er ikke specielt kræsen om jordtype, men kræver god dræning og foretrækker en pH-værdi på 6,0 til 7,0 samt masser af organisk materiale. Bladene kan indsamles i slutningen af foråret til forsommeren til at forbruge friske eller kogte. For at høste frøene, ophæve modne frø bælg og placere dem i solen til tørring er færdig. Derefter fjerne frø fra de tørrede bælg og opbevares i en lufttæt beholder. For bedste smag, let toast frø i et tørt stegepande, lige indtil aromatiske, før du tilføjer dem hele eller knuste for fødevarer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com