Iscenesættelse din ydre til salg

January 14

Iscenesættelse din ydre til salg

Curb appel er et vigtigt element, når du sætter dit hus til salg. Et attraktivt ydre kan hjælpe tegne interesserede købere og gøre eller bryde et salg, så det er vigtigt at iscenesætte din ejendom. Flere nemme måder findes for at hjælpe med at bringe ud udvendig skønheden i et hus. Anvende enkle materialer som maling og fikse op det omgivende landskab og andre dekorative detaljer at gøre ydersiden af din ejendom en bliver et vigtigt salgsargument.

Front dør indgangen

Foran indgange er ofte en af første ting potentielle homebuyers varsel. Give en gammel dør et frisk lag højglans maling til at opdatere hele forsiden af hjemmet. For en energisk udseende, vælge en farve, der popper mod udvendig i nuancer--som bær rødt. Vælg sort eller grå til et mere traditionelt udseende. Flanke døren med høj, potteplanter topiaries til at give ekstra højde til området dør. Placer en frisk dørmåtte på gulvet i en simpel monogram design. Komplet indgang med en sæsonbestemt dør krans velkommen gæster i et indbydende måde.

Udvendige landskabspleje

Hold området omkring dit hjem velplejede perfekt når huset er på markedet. Blomsterbede bør være fri for ukrudt. Plante årstidens enårige nær forsiden af hjem til at fremhæve indgangen til hele udvendige. Vælg blomster i et farveskema, som koordinerer med den udvendige nuancer af døren, sidespor og skodder for et sammenhængende udseende. Fastsætte frisk bark mulch på alle de anlagte områder at bringe visuel fremhævelse senge og skabe en ren look til hjem udvendige. Tilføj en vand-funktionen blandt beplantninger at tilføje en afslappende lyd til landskabspleje.

Hjem belysning

Optage flere lag af lys til udvendigt at bringe opmærksomhed på forskellige områder. Tilføje dekorative sconces på hver side af hoveddøren til at belyse indgangen. Vælg stilarter såsom opdaterede børstet nikkel eller olie-gned bronze. Bemærk stil hjem, når du vælger lamper for et professionelt resultat. Placer solar landskab lighting bag planter og blomster i hjemmet til at fremhæve dem i løbet af nattetimerne. Placer elektriske stearinlys i vinduerne i en traditionel stil hjem til et indbydende touch, der minder om kolonitiden. Ledning en pole lampe, og føje den til front landskab sengen til at tilføje højden til haven og hjem ydre samt.

Verandaen

Fremhæve det forreste område af hjemmet ved at tilføje accenter til verandaen. Porches kommer i alle størrelser, så få bedst ud af området, uanset hvad målingerne. Forstærke stor wraparound indgangsparti med hvid Flet møbler stykker til et victoriansk hjem eller bronze-metal til mere moderne hjem. Bruge nye, lyse hynder og puder på sofaer og stole til en pæn, opdateret look. For mindre områder, veranda, tilføje en elegant udendørs stol med et matchende tabellen. Den mindste af våbenhuset områder kunne gøres mere attraktivt med en lille dekorativ bord med en arrangeret årstidens visning af små græskar og græskar, træ birdhouses og reder, små potteplanter pelargonier eller en stor tændte snemand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com