Væggelus løsningsguide

January 15

Væggelus løsningsguide

I fortiden ansås væggelus område af overfyldte, beskidte steder med dårlig sanitet. Dette ikke holder stik i dag. Væggelus angreb har intet at gøre med dårlige sanitære forhold og nogen er tilbøjelige til at få dem. Øget rejseaktivitet og forbud mod farlige kemikalier, der holdt dem i kontrol i fortiden har bidraget til moderne væggelus problemer. De er svære at slippe af med, men bestemt ikke umuligt.

Bekræfte angreb

Hvis du har mistanke om en væggelus problem, få en flash lys og en spartel og foretage en søgning. Bruge en spartel til at skrabe bag fodlister og i trange. Kontrollere langs sømme i madrassen og løfte box fjedre og kig inde med lommelygten. Bugs er små og det er muligt at se kun deres brunlig-rød striber af ekskrementer. På størrelse med et sesamfrø er bugs flade og brunlig. Da disse væsner skjule små steder, start med at fjerne alle rod og unødvendige ting. Taske stramt og bortskaffe unødvendige elementer. Flyt ikke varer rundt i huset, som det forårsager spredning af bugs. Clearing hjælper professionelle komme til problemområderne.

Pesticider

Pesticid behandling ofte eliminerer væggelus angreb. Nogle af de anvendte kemikalier omfatter suspendere SC, Galehus, Phantom, Steri-fab og Deltadust. Kalde en professionel for at anvende disse kemikalier. Et hjem kræver mere end én behandling, undertiden tre eller fire behandlinger, hvis angreb er blevet tunge. Behandlinger er fordelt syv til 14 dages mellemrum. Sørg for, at madrasser kun få behandlet på sømmene og ikke den del, hvor du sover.

Varme

Væggelus kan ikke overleve temperaturer over 115 grader Fahrenheit. Varme viser ofte en god løsning. Væggelus fjernelse specialister kommer til huset med særlige varmeapparater og slange-systemer, og varme enten et værelse eller hele huset, hvis det er nødvendigt, at 130 grader Fahrenheit. Hvis du har brug for en løsning, der ikke involverer pesticider, fungerer varme godt. Denne behandling skader varmefølsomme genstande i hjemmet. Passe på ikke for at modregne brand sprinklere.

Andre metoder

Damp behandling virker, men damp behov at være rettet mod enhver bug skjule sted tæt nok til at dræbe. Mens tidskrævende, bruger ikke-professionelle denne metode. Støvsugning er stærkt anbefales, men støvsugning alene ikke udrydde en infestation. Brug en støvsuger med et HEPA filter og bortskaffe brugte posen uden for boligen. Efter varme eller pesticider behandling bruges støvsugere til at slippe af døde fejl og snavs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com