Hvordan man kan organisere en lille plads til et børneværelse

January 15

Hvordan man kan organisere en lille plads til et børneværelse

Små værelser præsenterer udfordringer for organisation og opbevaring. Du kan ikke ændre størrelsen på dit værelse, men du kan styre, hvad du lægger i det, og hvor du lægger det. Vær kreativ med den plads du har, klemme ud flere opbevaring og skabe et hjem for alt i rummet.

Instruktioner

•Declutter værelse. Sortere alt i tre bunker: elementer for at holde, elementer for at Doner eller flytte og elementer for at smide væk. Gå igennem bunken du holder for at afgøre, hvor meget lagerplads, du har brug for.

•Opret gulv mere plads. Hvis to børn deler værelse, bruge køjesenge til at spare på gulvplads. Et enkelt barn kan bruge en kaptajn seng med skuffer i stedet for en boks foråret. Frit gulvareal af lofting en eksisterende seng til at oprette et legerum, studere området eller opbevaring plads under sengen.

•Organiser tøj mere effektivt med en closet system. Installere hylder til tøj, hvis der ikke er plads til en kommode. Tilføj en anden linje under først til at hænge kort elementer. Bruge en stabelbar sko rack til at drage fordel af den lodrette plads eller hænge en lomme sko organizer på skabet døren.

•Hold legetøj i et separat legerum om muligt. Hvis legetøj skal opbevares i soveværelset, bruge stabling placeringer til at styre rodet snarere end en toy box. Installere en høj afsats rundt i lokalet til at vise trofæer, dukker eller udstoppede dyr.

Tips & advarsler

  • Tror lodret, når det kommer til opbevaring. De firkantede optagelser kan være små, men væggene tilbyder ekstra plads, der ofte går ubrugte.
  • Anker høje kommoder, reoler og opbevaringsenheder til væggen for ekstra stabilitet. Et jordskælv, en topstyret enhed eller en aktiv, klatring barn kan forårsage disse brikker til at falde og forårsage skader.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com