Korrekt plantning dybde til Narcissus pærer

June 14

Korrekt plantning dybde til Narcissus pærer

Narcissus pærer er en forskelligartet gruppe af blomster, der omfatter påskeliljer og jonquils samt narcissus. De fleste af disse foråret blomstrer skønheder er stærkt duftende, og når de plantes ordentligt, vil belønne dig år efter år med frodig blomster.

Betydning

For at få de friskeste pærer, købe din narcissus pærer så tidligt som muligt. Narcissus blomsterløg er generelt tilgængelige fra sent forår til tidligt falde. Vælg store pærer gratis fra deformationer eller skade.

Overvejelser

Narcissus pærer skal godt afdrypning jord. Gør ikke anlæg narcissus pærer i klamme jorden, som pærer er tilbøjelige til at pære rot under våde forhold. Arbejde pære mad i jorden før plantning for at give pærer et godt fundament for vækst.

Plantning

Plante din narcissus løg, når vejret begynder køling. Dette er normalt omkring oktober i de fleste dele af landet. Begrave pærer med den flade del af pæren vender nedad. I sandjord, plante hver pære tre gange så dybt som dens diameter. I alle andre jorder, plant pærer to gange så dybt som deres diametre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com