Hvordan man opbygger en bærbar skab

June 15

Hvis du er på farten og har brug for en transportabel opbevaringsområde til dit tøj når du når din destination, kan en bærbar skab hjælpe dig meget. Der findes flere sorter af kommercielle bærbare toiletter, med mange bliver dækket versioner med store nylon vægge Drapering over en træramme. Men du kan også konstruere din egen bærbare skab, der er meget enklere og endnu nemmere at transportere. Du skal blot nogle rør eller pæle (metal, træ eller PVC kan arbejde) med de rigtige rørfittings til at forbinde dem ind i en ramme og tunge flanger til at hjælpe dem med at stå op.

Instruktioner

•Sæt fire høje pæle i deres flanger og stå dem op på flanger. Flangerne skal være store og tunge nok til at skabe balance og tillade polakkerne at stå lodret.

•Sæt PVC rørfittings til toppen ender af de lodrette stænger. To polakker får to-vejs beslag på dem, mens to andre bruge tre-vejs beslag. Du har brug for fittings at er vinkelrette, hvor, hvis du holder dem i hånden, en port peger ned, en peger på dig og den mulige tredje port peger til venstre eller højre.

•Line op fire polakkerne stående som, så de danner hjørner af et kvadrat på jorden. De to poler med to-vejs beslag på toppen bør være i front med de to poler med tre-vejs beslag i ryggen. Hver åben port på en montering skal pege på en anden åben port.

•Tilslut alle fire polakker sammen øverst ved at placere de kortere polakker i de åbne porte i fittings. Når de er alle samlet, vil de korte polakker danne en vandret "U" frame med tips af U peger mod dig.

Hæng alle dine tøj og tøj på bøjler fra kort, vandret polakkerne for at bruge rammen som et skab.

•Disassemble alle de polakker og fittings hvis du ned for at transportere skabet andetsteds, derefter samle det ved ankomsten til din destination.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge faktiske PVC rør i stedet for træ eller metal stænger. Hvis du ikke kan finde flanger store eller tunge nok, du kan skrue flangerne har du på kvadrater af krydsfiner til at give dem ekstra balance.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com