Hvordan til at ændre bladet på en sort & Decker puslespil

January 24

Hvordan til at ændre bladet på en sort & Decker puslespil

Baseret i Towson, Maryland, tilbyder Black & Decker en linje af fem stiksave, lige fra 4,5 til 6 ampere. Højere ende modeller, indeholder på tidspunktet for offentliggørelse, en orbital frem og tilbage bevægelse samt så op og ned. Hvordan du ændrer blad på nuværende og ældre modeller afhænger af hvilken af tre typer af systemer din model funktioner.

Quick-Change klinge mekanisme

Højere ende modeller, såsom Linefinder Orbital puslespil, indslag en spændearm til at holde savklinge. Hvis du vil ændre en klinge, slukke puslespil, afmonterer det og lade de brugte blade køle ned. Trække op låsehåndtag savklinge og lade de brugte blade falder ud med en lille ryste. Slå puslespillet hovedet. Holde de friske blade med sine tænder frem; Indsæt klinge skaft ind i klingeholderen så dybt som det vil gå. Slip håndtaget og vrikke blade for at bekræfte, at det er stramt på plads. For modeller med ruller, som Accu-Trak, nestle blade mod rullerne.

Klemme eller Hex skruer

Løsne skruerne par--på forsiden af mekanismen af modeller som single-speed puslespil--en fuld Drej mod uret med en flathead skruetrækker, men ikke fjerne dem. De brugte blade falder ud. Sæt den nye blade helt ind i klemmen. Let stramme hver skrue skiftevis og derefter fuldt ud. På ældre modeller, kan du finde en enkelt hex skrue på siden af klingen. Løsne denne nok til at fjerne bladet, og derefter indsætte en ny klinge omhyggeligt så tænderne ansigt frem. Stram skruen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com