Dæk til brolægger gårdhave ideer

January 24

Dæk til brolægger gårdhave ideer

Du kunne bare bygge dæk og gårdhave nogen gamle måde og ikke bekymre sig om, hvorvidt de passer godt sammen eller foretage en jævn overgang fra den ene til den anden, men da generelt koster det ikke mere for at gøre arbejdet i en æstetisk tiltalende måde, giver det mere mening at planlægge dem sammen. Et dæk og gårdhave kombination vil ikke kun give dig år udendørs nydelse, men professionelle design vil tilføje bremse appel og værdi til dit hus.

Farve matchet

Bruge maling chips fra en DIY eller male butikken for at matche farverne af træ i dine dæk til tyk keramiske eller sten asfaltudlæggere. Nye, forseglede redwood eller cedar, for eksempel, måske passer perfekt til naturlige terra cotta eller rød granit fliser, mens sølv-grå toner af forvitret træ ville blande pænt med skifer, grå marmor, eller sorte eller grå granit.

Alternative Riser og slidbane materiale

Hvis du har en ensformige dæk og gårdhave, men ønsker ikke på bekostning af at erstatte dem, fokusere din opmærksomhed i stedet på trappen mellem to. Gøre de lodrette ansigter af trappen fra samme materiale som terrassen, og derefter foretage horisontale slidbaner fra dæk materiale. Terrassen er lavet af cement fliser, du kunne bruge cement til trappen, men øverste dem slidbaner med træ til at matche dæk. Du kunne gå et skridt videre til spice tingene ved at tilføje dekorative keramiske fliser til tabicas og fortsætter disse som en kant rundt om kanten af terrassen.

Blandet overgang

Bogstaveligt, blend træ og brolæggere at gøre overgangen fra dæk til gårdhave ved hjælp af "savsmuld Kreta" at bygge trin mellem to. Brug konkrete former at hælde trappen som du ville gøre, hvis du bruger almindelig cement, men erstatte savsmuld i stedet for grus i standard betonen blandes proportioner. Der er en del cement, to dele sand og tre dele savsmuld i stedet for den sædvanlige grus. Fint planteskovl overfladen for at bringe ud af savsmuld, så polere.

Plantageejer kasser

Bygge i træ plantageejer kasser på dæk i nærheden af trappen, og på hver side af hver slidbane går ned. Placer identiske kasser omkring terrassen, hvor det er relevant, og plante dem med de samme eller lignende-farvet planter at bære tema fra dæk til gårdhave. Hvis du foretrækker ikke at bygge, kan du prøve at bruge store terra cotta, sten eller beton gryder for en lignende effekt.

Skakternet

Fjern alle andre brolægger fra gårdhave i området nærmeste dæk, og erstatte hver med en træ udlægningsmaskiner, der matcher dæk træ. Gøre de træ fliser ved at skære tykke skiver af trykimprægneret tømmer og sætte dem i sted ende-korn op, eller for en mere miljø- og vandtæt idé, bruge genbrugsplast "tømmer", som simulerer træ. Ved vekslende træ med terrassen asfaltudlæggere, opretter du et skakternet mønster kombinerer materialer af både dæk og gårdhave.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com