DIY pult skuffe skillevæg

January 26

DIY pult skuffe skillevæg

At holde dit skrivebord pæn og organiseret gør at være produktiv i spacet arbejde lettere, da du kan finde, hvad du har brug for hurtigere end hvis du skulle rode igennem en rodet skuffe. Kontor forsyning butikker sælger en bred vifte af forskellige containere, du kan bruge til at holde dit skrivebord skuffer organiseret, men som skrivebord skuffer varierer i størrelse, den bedste måde at utse hver tomme af dit skrivebord skuffe plads er at gøre din egen brugerdefinerede skuffe arrangør. Konstruere dit skrivebord skuffe arrangør af slidstærkt, men billig, plastik lærred.

Instruktioner

•Measure bredde, dybde og højde på indersiden af skrivebordsskuffe.

•Measure og mark med en permanent markør to stykker af plastic lærred til højden og bredden af lodtrækningen, to stykker til dybde og højde og et stykke til bredden og dybden af skuffen. Skære alle brikkerne med saks

•SEW stykker sammen for at danne en Åbn-top boksen i samme størrelse som indersiden af skuffen ved hjælp af en overskyet stitch. At gøre dette sy gennem et kvadrat af et lærred stykke, gennem tilsvarende kvadratet på den tilstødende stykke og derefter bringer nål og tråd tilbage rundt til det første stykke af lærred til at sy gennem det næste sæt af tilsvarende firkanter. Fortsætte med syning op sømmen af de to stykker af lærred, indtil alle de tilsvarende pladser er syet sammen. Stykke af plast lærred, der er skåret til bredden og dybden af skuffen gør op i bunden af boksen og de resterende fire stykker udgør siderne. Overskyet søm langs foret op kanterne af stykkerne og i de hjørner, hvor siderne kommer sammen.

•Measure mark og skære et stykke af plast lærred, der er bredden og højden af skrivebordsskuffe. Brug en overskyet søm til at sy dette stykke lærred inde i boksen Åbn du lavet tre inches fra forsiden af boksen for at skabe et rum til opbevaring af skriveredskaber.

•Measure, markere og klippe to stykker, som er dybden af skuffen minus 3 inches og højde af skuffen. Sy disse stykker i boksen kører fra bagsiden af det forreste rum til bagsiden af boksen. Space disse rum efter behov for at gemme de elementer, du vil i skuffen.

•Klippe to stykker af plast lærred til højden af skuffen og bredden af en af de rum, der kører på bagsiden af skuffen. Sy disse stykker af lærred på plads, så de deler rum i tre mindre rum til opbevaring af emner såsom gummi bands, memo puder og papirclips. Forlade de andre to rum, der kører på bagsiden af skuffen til større genstande som saks og en lineal.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com