Hjem retsmidler til rengøring køkken afløb

January 26

I dag, søger mange mennesker naturlige måder at rense deres hjem. Dette omfatter rengøring køkken vasken afløb. Mange produkter oprettet for denne opgave indeholder ingredienser, der er farlige for miljøet, som de ender i kloaksystemet og vandforsyning. Heldigvis er der flere hjem retsmidler til rengøring køkken afløb, der effektivt arbejde mod snavs og små klippestykker, der ofte træsko dræn.

Kogende vand

Bring en gryde vand i kog på komfuret. Give vand til varme indtil boblende, så langsomt hælde det ned vasken afløb. Gentag mindst én gang. Udføre denne akkord ugentligt for at hjælpe med at holde din afløb fri for snavs.

Stemplet

Bruge en stemplet på vasken afløb for at unclog det. Hvis en blokering forårsager vandet til at stå i vasken, skal du bruge en stemplet, som du ville på toilettet. Skylles ud i afløbet efter bruge stemplet til at skylle ud noget løsnet af handlingen.

Bagepulver og citronsaft

Bruge en kombination af bagepulver og saften fra en citron til at rense dit køkken afløb. Hæld 1 kop bagepulver i afløbet, efterfulgt af 1 kop citronsaft. Friskpresset juice fungerer bedst, men store-købte juice er effektiv samt. Surhedsgraden i citron aktiveres bagepulver, får det til at rense snavs og debris fast i afløbet. Opfølgning af rindende varmt vand ind i afløbet til at skylle ud af rod.

Bagepulver og eddike

Når de bruges sammen, kan bagepulver og eddike være den mest magtfulde drain renere. Hæld 1/2 kop bagepulver ned i afløbet. Næste, hæld 1/2 kop hvid eddike i afløbet. Denne blanding er stærk nok til snit gennem fedt og fjerne hår og andre rester, der er almindeligt fanget i en køkkenvask afløb. For ekstra fordele, hæld en kande kogende vand i afløbet omkring 15 minutter efter tilsætning af bagepulver og eddike til at rense ud de løsnede partikler.

Brug ikke nogen store-købte afløbsrens efter ved hjælp af denne kombination, som en potentielt farlig kemisk reaktion kan forekomme.

Salt

Salt er en anden effektiv middel til at rense en køkkenvask afløb. Tilføje 2 tbsp. salt til en kogende gryde med vand før hælde det ned i afløbet. Salt vil hjælpe med at opløse den opbygning, der tilstopning i afløbet. Skylle ud i afløbet med en anden pot bare-kogende vand ca 20 minutter senere for at sikre, at det er ren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com