Sådan Fix en rammeløs glas brusebad dør, der lækager på Side hængslerne

January 27

Sådan Fix en rammeløs glas brusebad dør, der lækager på Side hængslerne

En utæt brusedøren lyder måske ikke som et problem, indtil du opdager tegn på skimmelsvamp. Da vandet kryber ud af bruseren, væsken pools og afregner på gulvet og nærliggende vægge. Det overskydende vand forårsager skimmel, mug og rot på omkringliggende overflader. Frame-mindre døre til brusekabiner har ikke et spor, at dørene glide langs, hvilket kan forårsage lækager på andre døre. Frame-mindre døre lække ofte fordi dørene ikke sidder endda med bruseren.

Instruktioner

•Mix et par dråber af flydende skål sæbe med vand i en lille skål. Dyp en klud i blandingen og derefter tørre det på tværs af siden af bruseren døren og området omkring hængsler til at fjerne snavs, støv eller meldug. Rub området med en anden klud til helt tørre glas.

•Scrape døren hængsler med bladet af en hobbykniv til at trække off enhver gammel snavs og caulk uden at beskadige glasset. Kør klingen langs siderne af døren. Aftørre enhver løs rester med en fugtig klud og derefter tørre overfladen med en anden klud.

•Drej bruser på og luk døren. Køre din hånd langs siderne af døren for at lokalisere lækagen. Så snart din hånd møder vand, markere stedet med et lille stykke tape. Kontrollere bruser for eventuelle andre lækager, og hvis du finder en, mark placeringen.

•Applicer klar silikone caulk til brusebad døren hvor du finde lækager. Disse lækager sker fordi døren og bruser mangler en stærk forsegling. Åbn bruseren døren og lægge et tyndt lag af caulk på området utæt. Lad caulk tørre i flere timer eller natten over.

•Luk brusedøren, og sørg for, at den åbner og lukker sikkert. Hvis du bemærker nogen modstand, sand ned caulk indtil døren åbner og lukker gnidningsløst. Kontroller, at den nye caulk virker ved at tænde for bruseren og leder efter enhver vand, der undslipper fra bruseren.

Tips & advarsler

  • Brug kun 100 procent silikone caulking som denne caulk er vandtæt.
  • Kontakt producenten eller installer, hvis bruseren er stadig under garanti. Virksomheden er ansvarlig for eventuelle reparationer nødvendige på bruseren.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com