Plantning Tips for Mock appelsiner

June 19

Mock orange eller engelsk kornel (Philadelphus coronarius) er ikke relateret til orange træer eller dogwoods, men det gør producere duftende blomster, der ligner orange blomster i syv til 10 dage i foråret. Mock orange er en attraktiv busk, der vokser til 15 fod høj og 10 fod bred med overordnede grene, selv om der er nyere sorter, der ikke vokser så høj. Mock orange er velegnet til udplantning i USDA gartneri zoner 4 til 9.

Plantning placering

Mock orange busk vokser bedst i en placering med seks timer eller mere af sollys og nogle beskyttelse mod aftensolen, så direkte eksponering til morgen gennem midt på eftermiddagen sun er bedst.

Plantning dybde

Plante mock orange samme niveau det er plantet i container eller tidligere placering. Grave i plantning hul, så det er dobbelt størrelse af rodklump, så du kan sprede ud nogen rødder, der kan omkranser rodklumpen før der dækker rødder med jord.

Fugt krav

Når plantning en mock orange, tilsæt vand til plantning jorden, jorden føjes til plantning hullet og området omkring rødderne. Tilsætning af vand hjælper jorden oprette en forsegling omkring rodsystemet og forhindrer enhver luftlommer i danner omkring rødderne. Selv om mock orange er tørke tolerant, vokser det bedst hvis selv fugt i hele vækstsæsonen.

Jorddækning for at bevare fugten

Tilføje et lag barkflis omkring rodzonen af planten 1 til 2 inches tyk efter plantning. Barkflis hjælper bevarer fugten og fjerne ukrudt, der konkurrerer om fugt og næringsstoffer.

Beskæring

Beskæring mock orange til en højde af 3 til 4 inches fra toppen af rod-base tvinger mock orange busk vokser jævnt og tykt i foråret. Beskæring tæt på jorden drastisk begrænser bloom produktion det følgende forår, men den næste år, du bliver belønnet med masser af blomster og en velformet busk.

Tidspunktet for udplantning

Den rigtige tid at plante et falsk orange Busk er i de sene falder i det sydlige USA, eller det tidlige forår så snart jorden kan bearbejdes, steder hvor jorden fryser. Plantning på denne tid giver busk tid at få rodsystemet etableret før varmen sommer ankommer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com