Sådan Stop dræning

January 29

Sådan Stop dræning

Dræning er et problem i mange værfter hvor der er lav steder, banker eller skråninger i værfter forårsager hjulspor eller mættede områder. Når vandet løber i en retning, som du ikke ønsker at gå, er der måder at stoppe det og omdirigere vandet i en anden retning. Du kunne sende det helt ud af din værftet eller til et andet område, hvor det kunne gøre nogle gode.

Instruktioner

•Dig en seks-tommer bred og tre-tommer dyb grøft gennem det område, der udstiller det overskydende vand. Grave andre skyttegrave forgrening ud af de vigtigste skyttegrav til brug som feeder ruter for at hente andre vand og sendte den mod de vigtigste gren. Hvis der er græs, øse det off toppen før grave skyttegrave og sæt den til side. Du kan forsøge at erstatte denne græstørv på toppen, når du er færdig.

•Dig vigtigste skyttegrav fra området hvor vandet er forårsager problemer. Vandet løber typisk mod lav områder, som kan starte erosion i din værftet eller form puljer af vand. At skabe samling skyttegrave, der dirigerer vandet væk fra sit udgangspunkt kan forhindre yderligere sammenlægning af vand i det område du ønsker at dræne.

•Dig skyttegravene dybere for at oprette en skråning. Løbet af hver bør skråner ned fra feeder skyttegrave til den vigtigste, således at vandet strømmer mod de vigtigste skyttegrav. Vigtigste renden, derefter, bør også være skråt ned mod det område, som du forsøger at aflede vandet, som en gade eller gutter. Brug en plan til at guide dig. Der bør være en nedadgående vinkel af omkring en fjerdedel inch for nogensinde fire fødder.

•Fyld grøft med knust grus op til inden for en tomme af sin crest. Vandet vil flyde let igennem grus og gøre sin vej langs renden.

•Dæk grus med en halv tomme af sand, derefter erstatte græsset, som du skovlede ud tidligere

•Sæt vegetation som græs og buske på siderne af bakker eller banker til at stoppe drænvand fra underminerer overfladen. Vegetationen vil tage i nogle af vandet og holde jorden på plads.

•Fyld i store lave områder med ekstra jord til at hæve dem med omkring jorden. Hvis der findes en græsplæne, kan du prøve at øse det øverste niveau af jord med græs ud først, udfyldes med muldjord og derefter erstatte den sod du fjernet. Dette vil stoppe dræning skaber en pool i den tidligere lavt område


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com