Hvordan at slippe af hoppe lopper

January 31

Hvordan at slippe af hoppe lopper

Lopper er modstandsdygtige og svært at dræbe. Lopper lå de fleste af deres æg i tæpper og tæpper. Du skal dræbe lopper i hver enkelt fase af livscyklus at udrydde dem i dit hjem. Støvsugning, afstøvning tæppe med diatoméjord, kan rengøring gulvtæppet med Borat-baserede insekticid og behandling af kæledyr alle være nødvendigt at befri dit hjem af lopper. I alvorlige angreb, kan det være nødvendigt at bruge loppe bomber.

Instruktioner

•Treat kæledyr for lopper. Der er mange typer af pet loppe-kontrol produkter på markedet; konsultere din dyrlæge, hvis du ikke ved, hvilken der er bedst for dit kæledyr.

•Vacuum tæpper og tæpper dagligt. Brug en støvsuger med stærk sugekop og engangs tasker. Bortskaffe det vakuum pose i en udendørs skraldespand efter hver rengøring.

•Støvposens tæppe med mad grade Diatoméjord (DE). Diatoméjord er dødbringende til alle stadier af loppe livscyklus, men mad-grade DE er uskadelige for mennesker og kæledyr. Støv alle revner og sprækker langs gulvbrædderne grundigt. Mens effektiviteten af støvet ikke bærer, vil det blive suget når støvsugning, så du kan være nødvendigt at genanvende efter støvsugning.

•Machine vaske tæpper og pet bedding. Hvis pet bedding ikke kan vaskes i vaskemaskinen, bortskaffe det i den eksterne Papirkurv og erstatte den.

•Anvend en Borat-baserede insekticid på gulvtæppet. Grundigt støv produktet over gulvtæppet og overlade det på gulvtæppe som en behandling. Insekticidet kan også blandes med vand og anvendes i et tæppe shampooer for at få produktet dybere ind i den nationale handlingsplan. Behandle områder under senge og møbler. Kun bruge Tæpperens Borat insekticid. Træ-rengøring Borat pulvere kan være skadelige for mennesker og kæledyr.

•Hvis du har prøvet alt andet og lopper forbliver, de kraftfulde insekticider i loppe bomber kan være nødvendigt. Følge producentens anvisninger udtrykkeligt ved hjælp af flea bomber, da de indeholder meget farlige kemikalier. Ukorrekt brug kan være dødbringende.

Tips & advarsler

  • Prøv de mindst giftige behandlinger først for at kontrollere din loppe problem. Hvis støvsugning, rengøring, og behandling af kæledyr er ineffektiv, videre til insekticider. Give mindst en uge for enhver behandling til at dræbe alle loppe cyklusser før du bruger loppe bomber.
  • DE findes på de fleste hardware og haven butikker. Det er også tilgængelige i helsekost butikker, som det er almindeligt anvendt som supplement til konsum. Brug ikke DE, der anvendes i swimming pool vedligeholdelse; denne række kan være giftige.
  • Konsultere en professionel exterminator, hvis du ikke kan kontrollere loppe spørgsmål. For meget kemisk behandling kan være farlige for kæledyr og mennesker.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com