Forskellige muligheder for dørlåse

June 22

Låse på dine døre er dit hjem første forsvarslinje. Hvis dine låse er billige og sjuskede, vil ubudne gæster være i stand til nemt bryde dem og indtast dit hjem. På den anden side, behøver du ikke at udstyre dit hjem med låse, der kan modstå en bombe blast; Det ville være overkill. Du skal kende dine muligheder, så du kan vælge den bedste form for lås til dine døre.

Grade 1 døde bolte

State Farm anbefaler, at alle døre, der fører ind i dit indre og alle dine udvendige døre, sådan døren mellem din garage og din beboelsesrum samt garage døren, være udstyret med Grade 1 døde bolte. "grade" henviser til hvor holdbar låsen er. Grade 1 låse er branchens standard. Yderligere, døde bolt gør det meget vanskeligt for uvedkommende at indtaste dit hjem. Låsene, der nemt kan ikke plukkes, og hvis du installerer en holdbar strejke plade på døren i nærheden af rammen, låsen kan ikke blive smidt. Yderligere, fordi låsen er designet til at bolt døren til rammen, døren kan ikke være let pried åbne.

Kæde låse

Kæde låse er installeret på indersiden af døren. En glideskinne er skruet ind i døren og en kæde er monteret på dørkarmen. For at låse døren, skubbe du bare kæden ind i en glideskinne. Disse låse er ikke meget sikkert; en hurtig kick til døren og låsen kan flyve slide rail. Når det bruges sammen med andre låse, dog kan kæde lås være nyttige. For eksempel antage en dør har en døde bolt og en kæde lås. Hvis nogen banker på din dør, kan du låse deadbolt, men holde kæde lås. Dette vil tillade dig at åbne døren lidt og se der banker. Hvis det er en venlig person, du kender, så lad ham. Hvis det er en fremmed og eventuelt en ubuden gæst, kan du hurtigt lukkede døren og drej døde bolt.

Hængelåse

Hængelåse er generelt bruges til udendørs strukturer, skure og stalde. Hængelås åbnes enten med en kombination eller en nøgle. Det er en solid enhed, der passer på en lås til at holde dørene lænket og lukke. Disse låse har Ulempen, at være modtagelige for koben og wire kuttere. Yderligere, kan du miste hængelås, som er adskilt fra låsen på selve døren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com