Hvordan man Wire en 220 volts tørretumbler Outlet

February 3

Hvordan man Wire en 220 volts tørretumbler Outlet

En 220 volts stikkontakt bruges til en tørretumbler. Det er nemt at wire, en, så længe du har de rigtige værktøjer og godt kendskab til elektricitet. Hvis du er i tvivl om noget, ringe til en elektriker for at få enten rådgive dig eller gøre det for dig. Men gør dette projekt selv vil spare dig penge.

Instruktioner

•Drej power off. Bore et hul til en stikkontakt og et hul til boksen breaker med øvelsen og det træ bit. Med målebånd, måle fra hullet i gulvet fra et hul til næste i kælderen.

•Klippe og rense 220 volts wiren med en bidetang og forlade mindst 6 inches ekstra i hver ende, så du kan arbejde med det. Tage ud af stikkontakten hætten og krog oppe den sorte ledning på venstre side, den hvide ledning på højre side og jordledning midt i forretningen. Spænd ned skruerne hvor ledningerne er med en flad skruetrækker.

•Monter outlet til væggen med skruer og Phillips skruetrækker. Sætte outlet hætten tilbage på og stramme det ned med en flad skruetrækker. Gå i kælderen og bruger træ hæfteklammer og hammer, vedhæfte ledningerne til gulvet tværbjælke så de ikke hænger ned og ikke vil komme i din måde.

•Klippe og ren sort og hvid ledning af boksen breaker. Løsne skruerne i breaker med en flad skruetrækker. Sætte den sorte ledning på toppen af breaker. Sætte den hvide ledning på bunden af afbryder og en jordledning til jorden barer i boksen breaker. Fastspænd alle skruer ned med en flad skruetrækker og sørg for, at de er strammet ned. Sørg for at afbryder er slået fra. Sted breaker i boksen breaker. Tænd breaker. Tænd for strømmen tilbage. Tilslut tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Sørg for at alle skruer i afbryder og en stikkontakt er stram.
  • Tag dig god tid og sørg for, at ledningerne er hvor de er formodes for at være.
  • Sørg for, at strømmen er slukket, før du starter noget.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com