Hvad er årsagerne til kondens på ydersiden af dobbelt-rude Vinduer?

February 5

Hvad er årsagerne til kondens på ydersiden af dobbelt-rude Vinduer?

Vinduet kondens kan opstå af flere grunde. Nogle årsager er naturlige og kondensation vil forsvinde, mens andre årsager er en indikation af hvad brancheeksperter refererer til som "fejlen." Mens naturlige kondens er ikke noget at bekymre dig, hvis dit vindue udvikler og bevarer kondensering af andre årsager, kan det kræve reparation eller udskiftning.

Kondens

Kondens er en ophobning af vand på rude. Kondens på ydersiden af et vindue oftest opstår i koldt vejr. Vand dampe udvikle som temperatur sænker, og molekyler inde dampe flytte tættere og tættere sammen indtil de danner vanddråber. Når lufttemperaturen når, hvad der kaldes "dugpunkt", kondens proces begynder, og dråber indsamler som en synlig strøm eller ophobning af væske, på ydersiden eller i mellem de dobbelte ruder.

Strukturelle problemer

Et dobbelt-ruden vindue er ikke lavet af glas alene. Gas er lukket i mellem ruderne. Laget gas giver ønskeligt isoleringsevne for at reducere varmetabet og under kulde og varme vinde i varmt vejr. Nogle dobbelt-rude vinduer har også et tyndt lag af film der dækker de indvendige ruder for yderligere at reducere varmetabet og vinde. Når indersiden lag er kompromitteret gennem defekt fremstilling, forkert vedligeholdelse eller ældning, kondens kan udvikle.

Naturlige kondens

Dobbelt-rude Vinduer gå gennem en naturlig daglige cyklus af udvidelse og sammentrækning, som kaldes sol og varme pumpe. Solvarme pumpe opstår som sollyset skinner på windows det opvarmer gas inde i to ruderne. Termisk pumpning opstår, når solen går ned og glasset kontrakter. Naturlige kondens på ydersiden af vinduer, på grund af sol eller termisk pumpe er okay, og normalt fordamper som temperaturen stiger.

Silica tørremiddel forringelse

Ud over gas og film har dobbelt-rude Vinduer et materiale kaldet silica tørremiddel inde i rammer i vinduet. Tørremiddel består af bittesmå pellets, der absorberer fugt. Som tørremiddel aldre, det mister sin evne til at absorbere fugt og forhindre kondens, hvis fugt fra de udvendige udsivninger gennem vinduerne dobbelt-rude til de inderste områder. Dette resulterer i kondens danner på ydersiden og i mellem vinduerne dobbelt-rude.

Forebyggelse

Husejere bør løbende undersøge dobbelt-rude vinduer. Selv nyligt installerede windows muligvis batch spørgsmål, som hvis venstre uopdaget kan føre til tidlig svigt. Kontroller windows på lyse og solrige dage ved inspektion i kanterne tættest på rammerne for at se om der er nogen synlige tegn på kondens. Hvis det er tilfældet, skal du underrette din forhandler straks at have windows repareres eller udskiftes. Hver to yeas du bør re caulk udvendige søm, hvor glasset og vinduesrammen mødes det udvendige materiale i hjemmet, såsom træ eller mursten mørtel. Dette styrker integriteten af dobbelt-ruden vinduet struktur og hjælper med at forhindre udviklingen af kondens.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com