Sådan installeres hvid cedertræ helvedesild

February 5

Installere hvid cedertræ helvedesild på dit tag kan gøre dit hus ser mere rustikke og naturlige. Disse helvedesild har tendens til at være insektresistente, naturlige olier, der gør dem modstå henfald, forhindre varmetab i hjemmet og kan installeres over andre tagmaterialer, såsom asfalt helvedesild eller tidligere anvendt træ helvedesild. Ved at følge en trinvis vejledning, du kan installere hvid cedertræ helvedesild på dit tag uden at ansætte en professionel entreprenør og du kan spare penge i processen.

Instruktioner

Instruktioner

•Sæt ned din starteren helvedesild. Tag to helvedesild og sætte en på tagskægget på hver ende af taget. Lad disse starter helvedesild hænge en tomme over tagskægget og 1/4 til 3/8 af en tomme over siden af taget.

•Installer rækken starter rullesten. Sætte et søm i hver starter rullesten på tagets kant. Tegne en kridtstreg mellem to starter helvedesild at bruge som en guide. Anbringe helvedesild på kridtstreg mellem starter helvedesild. Hammer to søm i hvert rullesten 3/4 af en tomme fra hver kant og tre til fire inches nedefra rullesten.

•Applicer rullesten mere rækker. Bruge to negle for hver rullesten som du gjorde med rækken starter. Bruge en kridtstreg for at holde rækker lige. Sørg for at efterlade 1/8 til 1/4 tomme plads mellem hver rullesten. Ikke passer til rum mellem rækkerne. Placer helvedesild, så rummene på én række er 1 ½ inches fra rum på den forrige række.

•Klippe ud af helvedesild til dalen. Du skal bruge en rullesten som en prøve. Sætte det på eave i dalen og bruge din blyant til at markere dalens vinkel på rullesten. Tæl antallet af helvedesild skal du til dalen. Gå til din rundsav og skære alle valley helvedesild baseret på prøve du markeret.

•Installer helvedesild til dalen. Sætte den-af i dalen og put valley helvedesild næste til den. Sætte to søm i hvert rullesten vedhæfte. Hvis en dal rullesten hænger ud tagryggen, sætte en kridtstreg på højderyggen og en rullesten. Score rullesten med en hobbykniv og skubbe det indtil det pauser. Smide overskydende og flytte ene-af.

•Installer tag ridge og hofte helvedesild. Disse helvedesild er designet til hofterne og kamme men er installeret den samme som andre helvedesild.

Tips & advarsler

  • Sko med en gummisål. Sørg for din stigen er robust og sikker. Spørge nogen til at hjælpe dig med rullesten dit tag. Få en byggetilladelse, hvis nødvendigt.
  • Holde sig væk fra elledninger, antenner og ledningsanlæg. Også holde en metal-stigen fra dem. Slippe løs negle og helvedesild, der kan forårsage du at rejse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com