Hvor hen til slukke varmt & koldt vand forsyninger når en kombination kedlen er installeret

February 7

En kombination kedel eller en kombi kedel, er en lille enhed, der varmer vand, som du bruger den. Dette betyder, at der er ingen varmtvandsbeholder eller opbevaring cylinder, som eliminerer plads og opbevaring problemer. Det gør det også meget lettere at slå forsyninger af varmt og koldt vand, da der er mindre udstyr at beskæftige sig med en mindre rør for dig at følge, hvis du har en kombination kedel.

Instruktioner

•Locate din kombination kedel. Det bør være placeret på en af væggene i dit hus, sandsynligvis i kælderen. Det vil være den enhed, hvor dine vandrør for varmt vand alle føre til, og hvis du har en færdig basement det kan sættes til side i et hjælpeprogram skab så at det ikke mar udseendet af resten af kælderen.

•Locate den feed, der kommer ind i kedlen fra den primære vandlinjen. Følg denne linje tilbage til de vigtigste linje hvor det kommer ind i dit hjem. Kigge efter en ventil før main line feeds ind i kedlen, som bør være i nærheden af hvor linjen kommer ind i dit hjem.

•Drej off main-slangeventilen. Ventilen skal være hånd-krank forskellige som en have studs, og når du har slået det med uret, indtil det stopper der vil ikke længere være vand fodring ind i dit hjem. Hvis du slår de vandhaner, du vil presse de resterende vand ud af systemet og forlade dine rør tom.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com