Alternative kemikalier til svømmebassiner

February 7

Alternative kemikalier til svømmebassiner

Husejere bruge klor swimming pool kemikalier rutinemæssigt uden at selv tænke over mulige alternativer. Faktum er, at en række alternativer findes nu for desinfektion swimming pool vand og holde det fri for alger og mineral oprustning. Mange af disse produkter tilbyder en "grønnere" løsning på problemet med at holde swimmingpool vand desinficeret.

Brom

Brom er en anden halogen sammensatte, der er en dokumenteret alternativ til klor til swimmingpool sanitet. Mange mennesker med klor følsomheder bruge brom i stedet, og finder det mindre barske, med mindre lugt. Det bruges på samme måde som klor, men i stedet for at blive brugt når det binder sig med organiske forurenende stoffer, kan det være rekonstitueres til yderligere brug. På denne måde varer brom længere end klor, så det kan være mere omkostningseffektiv. I første omgang, men er brom det dyrere produkt, ifølge swimmingpools konge. Det også bryder ned kemisk i sollys.

Salt

Mange husejere høre om brugen af salt til at desinficere swimmingpools. Saltvand sanitizing kræver en anden type af system men har mange fordele for swimmingpool ejere, herunder færre hud og luftveje følsomheder og mindre vedligeholdelse. En elektrolytiske celler er plumbed i swimmingpool-systemet, der opdeler salt i dens komponenter, klor og natrium. Chlorgas oxiderer bakterier for at desinficere bassinvandet. Næste, komponenterne kombinere at salt. Ekstra salt skal føjes til systemet med jævne mellemrum, og konverteringsprogrammet til brug for hyppig rengøring for at fjerne aflejringer.

Biguanide

Biguanide er fra en klasse af kemikalier, der indeholder hydrogenperoxid-kan, ifølge Pool Center. Det er godkendt af EPA som eneste nonhalogen pool sanitizer. Biguanides bruge algedræbende og brintoverilte til at fjerne bakterier og alger. Det kan tyggegummi filtre, og kan ikke bruges med andre pool kemikalier. Det er sikkert at bruge modkonti pH produkter, dog. Det nedbrydes ikke i sollys eller i høje temperaturer, og har ingen klor lugt. Det giver swimming pool vand en glatte føler som følge af reduktionen af overfladespænding.

Ozon

Ozon er en gas, der er en kraftfuld oxidant og desinfektionsmiddel. Det bruges i swimmingpool systemer i stedet for klor til at reducere størrelsen af molekyler af bakterier og organiske forurenende stoffer, så de nemt kan filtreres ud af systemet. Ozon kommer ikke puljen, selv, men forbliver i rør, hvor det er blandet med pool vand i filtreringsprocessen. Ozon sanitet systemer er dyrere end andre systemer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com