Hvordan man kan spare min frosne orkideer

February 10

Hvordan man kan spare min frosne orkideer

Mange orkidéarter er mørt tropicals, der vil blive dræbt af frost eller en vildfaren fryse. Nogle arter såsom cymbidium, men er mere hårdføre og kan dyrkes udendørs i tempereret klima året rundt. Når en overraskelse fryse indtræffer og påvirker din orkidé planter, kan du forsøge et opsving, men det kan tage lidt tid til at se, hvis din triage indsats kan bringe orkidé tilbage til en produktiv blomstrende liv og helbred.

Instruktioner

•Bevæg den beskadigede planter i potter til et køligt sted med høj luftfugtighed og lyse, indirekte sollys. Give god luft ventilation som i et badeværelse med et vindue. Flyt ikke orkidé straks ind i et varmt miljø, da dette kan forværre tørkestress og beskadige fryse at blive mere udtalt.

•Tillad jord medium til tø og tørre ud. Giver mulighed for de høje niveauer af fugtighed i luften til at støtte anlægget, som tilsætning af vand til rødderne kan forværre rot betingelser.

•Resume vanding om plantning medium og rødder, når du ser tegn på nye grønne skyder overalt på orkidé plante. Brug almindeligt destilleret eller vand fra hanen uden nogen gødning tilføjet for de første par uger efter nye skud vises.

•Snip off eventuelle beskadigede blade og stængler senere på foråret, når temperaturen har varmet og du kan virkelig vurdere virkningerne af skaden. Løv kan dø tilbage og brun, blevet misfarvet eller gule eller ser vandlidende og mørkere i hue. Fjerne kun de væv, der er klart døde. Tillad anlægget sæson at inddrive samtidig med at din pre fryse vanding og gødskning regime.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com