Sådan bruges en Gas Powered Post hul gravemaskine

June 26

Gasdrevne post hul gravemaskiner, også kendt som jorden snegle, er integreret til hegnet byggeprocessen. Disse værktøjer er udstyret med drill bits kaldes snegle, som spin post hold digger er aktiveret. Spinning tillader brugeren at oprette runde huller i jorden. Beton hældes i hullerne og hegnspæle er placeret i betonen. Processen fortsætter indtil hegnet er fuldført. Vide, hvordan man sikkert og effektivt drive en gas drevet hul gravemaskine kan fremskynde hegnet byggeprocessen og skabe professionelt udseende resultater.

Instruktioner

•Kontroller din beskyttelsesbriller og handsker er sikkert på at forhindre snavs eller klipper ind i øjnene og at minimere hånd skader fra langvarig vibrationer forbundet med gas powered hul gravemaskine.

•Sæt power hovedet ind i auger bit drivakslen.

Juster de to huller fundet på slutningen af drivakslen auger bit med de to huller på slutningen af power hovedet. Sikre hyperlinket ved at placere to fastsættelse benene ind i hvert hul og anbringe de to skiver til hvert ben.

•Locate et godt ventileret område, der ikke er i nærheden af ild eller varmekilder.

Fylde benzin beholder med 89 oktan blyfri gas- og 2-cyklus, ved hjælp af en olieindsprøjtning til gasolie ratio. Lukke låget på beholderen og grundigt Ryst den for at sikre, at løgnehistorie blander korrekt. Hæld kombinationen i brændstoftanken af gasdrevne post hul gravemaskine.

•Start motoren ved at fastsætte tændingen skifte til Run.

Placer chokerhåndtaget til Choked og magt trække starter håndtaget tilbage mod dig, på en livlig måde.

•Tightly grip håndtag af post hul gravemaskine til at kontrollere maskinen.

Forsigtigt guide auger bit i stedet for hullet. Gentag denne procedure, indtil du er tilfreds med den dybde og størrelse af hullet.

Tips & advarsler

  • Ikke hælde benzin i maskinen eller operere gasdrevne post hul gravemaskine indendørs, fordi dampe kan forårsage respiratorisk spørgsmål.
  • Hvis døsig, tager medicin eller under påvirkning af narkotika eller alkohol, ikke bruge denne maskine.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com