Hvordan man kan opretholde Root skyder fra en blåregn

February 12

Hvordan man kan opretholde Root skyder fra en blåregn

Blåregn finder gunst med mange gartnere på grund af dens evne til hurtigt dækning skæmmende strukturer med masser af levende grønne blade og duftende, lilla blomsterklaser. Den kraftige karakter af blåregn er også en kilde til forværring for mange gartnere, som vinstokkene har tendens til at spire root skud eller suckers, i hele vækstsæsonen. Opretholde rodvækst er en udfordring, da suckers regenerere hele tiden, men du kan undertrykke dem i lange perioder ved hjælp af små doser af et almindeligt tilgængelige kemisk forbindelse.

Instruktioner

•Fjern alle eksisterende root skyder fra wisteria før behandle det med den kemiske suppressant. Find bunden af hver root sucker. Grave ned 2 til 3 inches under overfladen af jorden for at afsløre en stor del af rod skyde. Afbryde den ved hjælp af en beskæring sav. Kassér de afhuggede skud.

•Applicer en tyk frakke af 0,8 procent NAA hepper hormon væske til slutningen og sider af rod skyde ved hjælp af en pensel. Lad den kemiske tørre i 15 minutter og derefter genanvende det. Lad det andet lag tørre grundigt i ca 30 minutter.

•Bury spidsen af roden skyde med havejord. Rod skyde vil ikke regenerere for fem til seks måneder en gang behandlet med NAA hepper hormon.

•Applicer et tyndt lag af NAA hepper hormon væske til lavere 1 til 2 fødder den wisteria stammen ved hjælp af et paintbrush til at undertrykke enhver side skyder. Undgå at hormonet på bladene af blåregn.

Tips & advarsler

  • Anvende NAA hormon væske i slutningen af foråret.
  • Bære handsker, når du arbejder med NAA hepper hormon væske. Selv om det er en naturligt forekommende kemiske, kan det forårsage hudirritation hos nogle mennesker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com