Min potteplanter Azalea taber blade

February 16

Min potteplanter Azalea taber blade

Azalea og Rhododendron indslag lyse til dybe, grønne blade og klaser af blomster i røde, appelsiner, lyserøde, hvide, gule og lilla. Disse planter elsker sure jordbund, moderat solen og fugtighed og trives for gartnere, der opfylder deres behov. De angiver utilfredshed gennem blad død og tab.

Sæson

Azalea kommer i mange sorter i enten løvfældende eller stedsegrønne voksende vaner. Mens stedsegrønne Azalea opretholde løv året rundt, mister løvfældende sorter deres blade om efteråret for vinteren vækstdvale. Dette sker på en naturlig kalender og indikerer ikke plante død.

Site

Azalea gør bedst i lys skygge, dappled solen, eller morgensolen og eftermiddag skygge. Fuld sol i varme somre brænder løv og kan tørre anlægget ud. Brændt og tørrede Azalea tabe deres blade i protest. Flytte Azalea til shadier, køligere steder og vand dem dybt en gang om ugen for healing. Spray azalea løv hver uge for at bevare fugt og luftfugtighed.

Puljestørrelse

Potteplanter vokser fra deres gryder over tid og ophøre med deres vækst og blomstrende. Azalea blad slip kan betyde, at azalea behov mere rod plads for fortsat vækst. Vælg en pot en til to størrelser større end dets nuværende pot og transplantation azalea i foråret eller efteråret, med frisk jord for ny vækst.

Jord og ernæring

Clemson Cooperative udvidelse noter, azalea har brug for Sure, løs jord med højt indhold af organiske stoffer, og foreslår generøse økologisk tilføjelser på plantning. Azalea i stramme eller dårlig pottemuld mislykkes og mister hurtigt deres blade. Bland nye potning grundlaget fra azalea pottemuld og organisk kompost til ernæring og dræning. Giv planten de nødvendige midler til dyrkning med azalea-specifikke gødning i midten til slutningen af foråret. Får ikke gødning granulat på løvet, som de brænder og dræbe den.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com