Hvordan til at udbrede Jade planter

February 22

Hvordan til at udbrede Jade planter

Jade plante, også kaldet japanske Money Tree, er en saftige plante med tykke, kødfulde blade. Det siges at bringe held og fremgang til hjemmet. Uden beskæring, kan jade planten vokse ind i en smuk træ udseende plante med mange "grene" af blade. Disse blade er nøglen til vellykket formerings anlægget. Jade planter reproducere ganske let under de rette betingelser, ofte med noget arbejde på alle, men hvis du ved, hvordan at fremskynde processen med, vil du have en rigelige udbytte af planter, år efter år fra blot én moderplanten.

Instruktioner

Hvordan til at udbrede Jade planter

•Tag et blad fra den levende jade plante. Gøre dette forsigtigt; skade ikke planten. Sørg for at dit anlæg er sunde nok til at overleve at miste et blad. En meget ung plante eller en syg eller udviser plante vil sandsynligvis ikke overleve at tage blade eller ikke vil producere blade, der vil let formere. Hvis du har en stor, blomstrende jade plante, er det sandsynligt, du har nogle blade, der er allerede faldet. Hvis ikke, du kan tage flere bladene fra denne plante.

•Kapacitet din jade plante, fortrinsvis fra bunden. Vanding ovenfra vil fortrænge jorden, og vi har brug for jord til at forblive intakt og forholdsvis uforstyrret for denne proces. Hvis du ikke kan vand din jade plante fra bunden, starte en ny pulje for din formering, der kan vandes fra bunden.

•DIP spidsen af bladet i rode hormon, hvis du har nogle. Dette er valgfrit, men hjælper processen langs. Sted blade på toppen af jorden. Ikke dækker det, eller begrave det. Det skal sidde på toppen af jorden. Flytte en lille smule af jord over bladet for at dække det tip, som du har fjernet fra moderplanten. Dette er den eneste del af bladet, der bør blive begravet i jorden. Resten af bladet skal udsættes. Ofte, udbrede jade planter blot ved at falde ned moderplanten og liggende på toppen af jorden uden nogen dækning på alle.

•Kapacitet pot fra bunden, regelmæssigt, for at holde jorden konstant fugtig, men aldrig våd. Tillader jord at få alt for vådt eller for tør vil resultere i mislykkede formering. Placer din pot i et område, der ikke er udsat for direkte sollys. Jade planter har brug for lidt at ingen sollys til at udbrede.

•Se for nye skud. I et par dage til få uger, bør du bemærke lille blad-leder skud kommer fra jorden. Ikke flytte eller forstyrre disse planter på dette punkt. Når de er omkring en fjerdedel til en halv tomme høj, Flyt planten til et sted hvor er vil modtage masser af indirekte sollys, men ingen direkte sollys. Når den er moden, vil det tåle lidt direkte sollys hver dag for at blomstre. Lad det forblive i sin gryde indtil det voxer det, som bør blive et år eller mere. Foruroligende rod struktur ved hjælp af transplantation kan dræbe anlægget.

Tips & advarsler

  • Du kan også overføre jade planter ved at tage en stilk skæring, lige nedenfor en node, og gispende det direkte i jorden. Denne skæring vil vokse nye rødder. Holde i fugtig, sandet jord med god dræning.
  • Begrave ikke jade bladene, når formeringsmateriale. De vil rådne og vende sort i stedet for at skyde ud af nye rødder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com