Hvordan til at rense vand pletter fra keramiske krukker

July 3

Hvordan til at rense vand pletter fra keramiske krukker

Vand pletter i keramiske krukker kan være nogle af de hårdeste pletter til at tackle. Mineraler i vandet kan integrere sig selv inden for den keramiske overflade. Der er effektive og billige måder at fjerne vand pletter. Afhængigt af tilstanden samt alder af pletten og alder af de keramiske pot, kan mere end én prøve være nødvendigt. De fleste af disse ingredienser, du måske allerede har i dit køkken. Disse forslag er blevet afprøvet og testet til at arbejde.

Instruktioner

•Brug naturlige ingredienser, som bruge citronsyre til at fjerne hårdt vand indlån klamrer sig til den keramiske base. Disse omfatter citroner eller hvid eddike.

•Soak puljen med fuld styrke eddike. Den eddike sur væske vil blødgøre kalk og calcium oprustning i vandet. Skyl gryde med koldt vand. Køligt vand vil hjælpe med at forberede overfladen for udrensning. Rens gryde med koldt vand og en mild miljøvenlige parabol sæbe. Skrub grundigt med en blød klud eller en tandbørste. Skyl.

•Pour bagepulver i en skål. I dette trin, skal du vælge mellem citroner eller hvid eddike. Hvis du bruger citroner, skær et par, afhængigt af størrelsen af pletten. (Du kan have til at opdele flere og tilføje mere til mere bagepulver som du går.) Klem citronsaft i bagepulver, og bland det, indtil det er blandet ind i en pasta. Hvis bruger hvid eddike, bland eddike i bagepulver, indtil det er blandet ind i en pasta. Sprede indsætte på pletten. Lad pastaen tørre og lægges i blød i en time eller to før skylning grundigt.

•Tillad puljen til luft tørre med låget ud i solskinnet. Tørre det i solen giver vandmolekyler, mindre chance for at blive fanget og derfor en svagere evne til at begynde en ny plet. Hvis puljen er hvid, vil solen hjælpe citronsyre i citron, som er en naturlig fløde.

•Gentag disse trin, hvis det er nødvendigt, at svække pletten til underkastelse.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en virkelig stædig hårdt vand pletter, der bare ikke vil give slip og du har prøvet eddike og citron behandling foreslået ovenfor til ingen nytte, prøv iblødsætning omkring to teskefulde af en miljøvenlig pulveriseret opvask detergent i den keramiske pot i varmt vand natten over. Lad gryden air tørre i solen. Nogle har haft resultater med tabletter, der anvendes til blegning proteser, også.
  • Undgå hårde slibende rengøringsmidler, der kan skrabe, kedelig eller ridse den keramiske overflade.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com