Om bruser ventiler

February 27

Om bruser ventiler

Brusebadning er en integreret del af vores liv. Hvem elsker ikke et varmt brusebad på en indefrysning vintermorgen eller en dejlig, forfriskende brusebad efter en anstrengende dag med arbejde? Når noget går galt med dit brusebad, er det normalt på grund af en defekt brusebad ventil medmindre der er noget galt med dine rør.

Definition

Ventiler er en meget enkel, men vigtig komponent i enhver rørsystem. Ventiler kontrollere strømmen af vand og sørg for at det går i en bestemt retning med et vist pres. Det lyder måske enkelt, men bruser ventiler er faktisk relativt sofistikeret stykker udstyr.

Bruger

Udover brusere bruges ventiler i mange andre steder så godt, som i ovne og kedler. Deres funktioner kan variere så godt, som en ventil kan bruges til at isolere et materiale fra en anden eller til at kontrollere bevægelsen af en væske eller gas. Nogle ventiler bruges i nødsituationer kun. Disse ventiler slipper presset i en beholder, der er blevet faretruende trykisoleret, såsom i propan tanke.

Termostatisk ventiler

Bruser ventiler afviger på grundlag af deres funktion. Du kan enten få en termostatisk bruser ventil (billedet ovenfor), som sikrer, at vandet forbliver ved en bestemt temperatur, eller få en normal bruser ventil, der kun kontrollerer strømmen af vand til brusebad. Termostatisk ventiler er som regel dyrere, men er det værd. Enhver, der nogensinde har taget et brusebad, mens nogen skyllet en toiled eller vendte på køkkenet hane kan fortælle dig at et varmt brusebad kan slå hundekoldt eller brændende varme i et øjeblik uden en termostatisk ventil.

Typer

Der er HiFlow ventiler, single-kontrol pres ventiler, termostat bruser ventiler og mange flere. HiFlow ventiler kan have særskilt temperatur og volumen kontrol, så du kan justere brusebadet til din smag netop. Single-kontrol ventiler giver mulighed for præ indstille vandtemperaturen, så du kan bare tænde for bruseren og det vil give dig din favorit vandtemperaturen uden at du behøver at justere temperatur kontrol (Se nedenstående ressourcer).

Modeller

Bruser ventiler kommer i to modeller. Den første og mest populære model er den one-håndtag model, der tillader dig at justere vandets temperatur og tryk let med et enkelt håndtag. Den anden er to-håndtag model--en forholdsvis ældre design--der kommer med to håndtag at justere vandets temperatur og tryk (et håndtag for koldt vand, en for varm).


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com