Ideer til at bygge en simpel dæk

February 27

Ideer til at bygge en simpel dæk

Trak sig tilbage til en afslappende udendørs plads efter en vanskelig dag på arbejde er en tiltalende troede at mange boligejere. En simpel dæk tilføjet til dit hjem kan give et sted for afvikling, madlavning på grillen, hosting en indsamling af venner eller spille familie spil i den friske luft.

Flad placering

Spejde ud den ideelle placering for dine dæk. For at gøre det simpelt, Vælg et sted, der er flad. Dæk bygget direkte på et fladt område undgå konstruktion kompleksiteter som høje stillinger, trin og gelændere. Dæk bygget på flade områder kræver bare en finanskonto til at vedhæfte dæk til siden af huset, en ramme og nogle korte indlæg og moler til at forankre det på jorden.

Fritstående dæk

Et dæk behøver ikke at være knyttet til et hus. Hvis du har en særlig placering på din ejendom, såsom en sø, en dam eller et sted med en smuk udsigt, kan du bygge en simpel fritstående dæk med udsigt over området. Disse dæk kan bygges direkte ind på jorden, svarer til den type, der er bygget på den side af et hus, og give en flad, lidt forhøjede beliggenhed hvor du kan drage fordel af visningen.

Fortrolig

Før du begynder din dæk projekt, læse på snedkeri og byggeteknikker, som ikke du er bekendt med. Dette hjælper processen gå mere gnidningsløst, giver dig værdifuld viden før tid. Overvej at bruge premade planer, der giver dig en oversigt over alle de emner, du bliver nødt til at bygge dæk, samt trin for trin instruktioner om, hvordan at fuldføre projektet.

Dæk størrelse

Nogle mennesker tror måske, at jo mindre dæk, jo enklere projekt, men det er ikke altid tilfældet. Selv små dæk kræver arbejde, såsom grave huller til stillinger og forberede landet rundt og under området. En lille dæk kan endda kræve mere arbejde i form af opskæring træ ned til den rigtige størrelse. Gå til en større dæk-plan, der har mere plads til møbler og underholdende. Selv om det vil koste mere, kan en større dæk også tilføje mere værdi til dit hjem end en lille dæk ville.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com