Hvor meget vand skal du Give en Amaryllis pære?

February 28

Amaryllis planter er hjemmehørende i Afrika men kan dyrkes overalt indendørs og udendørs i zoner 8 til 10. De kan lide masser af lys og vil producere levende blomster omkring jul. De kan også være let tvunget til at producere blomstrer på andre tidspunkter af året. Amaryllis kan også være fremavlet af frø. Hver bloom producerer en seedpod ca 4 uger efter blomsten er blevet befrugtet. Frø vil producere sunde planter, der vil blomstre efter tre eller fire sæsoner.

At vælge en Amaryllis pære

Når du vælger en amaryllis pære, nøje undersøge de tilgængelige pærer. Vælg en pære, der er store, runde og buttede. Pæren skal føle fast at røre og ikke har bløde, squishy steder eller skimmel på overfladen. Undgå pærer, der har en stærk, rådden lugt. At vælge sunde pærer vil sikre produktionen af stærk planter, der også producerer side pærer, således at du kan opdele dem og dyrke nye planter.

Dræning

En af de mest vigtige ting om nogen pære er, at det skal plantes i veldrænet jord til at forhindre det fra rådnende. For at blande din egen blanding af pottemuld, tilføje to dele lerjord (volumenprocent), to dele fine grus og en del blade skimmel. For at teste, om du har en god blanding til dræning, skal du udfylde en tom gryde med din jord mix og vand. Observere om for et par dage for at se, hvordan det dræner. Hvis egnet, plante din pære. Du kan også købe kommercielt gjort potning kompost, som er specielt blandet for pærer, er høj på næringsstoffer og har fremragende dræning.

Vanding pære

Amaryllis skal vandes regelmæssigt i hele vækstsæsonen, nok til at holde jorden fugtet. Hvis du vil tvinge den til at blomstre i vinterhalvåret, gør det muligt at have en hvilende periode. For at fremme dette begynder at reducere vanding i August, og efter 3 uger stop vanding helt. Bladene bliver gule og dø. Muligt for dem at gøre dette, før at fjerne dem, så skær dem omkring en tomme over pæren. I September sætte pære (stadig i sin pot) i en mørk, tørt sted, hvor temperaturen er omkring 50 eller 60 grader F i 6 til 8 uger fra da du fjernede stilke. Tilbage pære til lyset og begynde igen, vanding, holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Planten bør blomst inden 6 uger efter vanding er genoptaget. Husk, at planter i lerpotter skal vanding om to gange så ofte som dem i plastic Potter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com