Typer af Mobile Home fodpaneler

March 1

Mobilhome fodpaneler er barriere, der strækker sig fra bunden af mobil-hjem til jorden. Det virker til at omfatte Mobil-hjem fundament og i nogle tilfælde kan endda give ekstra støtte til hjemmet. Fodpaneler vil tilføje til visuelle appel, fælde både varme og kulde i at flygte, og beskytte mod animalsk eller insekt invasion. Mobilhome fodpaneler er tilgængelig i en bred vifte af materialer og stilarter.

Vinyl

Vinyl fodpaneler er smidig og let at installere og relativt billig. Det normalt kommer i længder otte fod lang og to fod bred og kan skæres ved hjælp af vinyl kuttere. Det er også tilgængelig i en række forskellige farver til at matche eller supplere din mobile hjem. Vinyl fodpaneler er relativt spinkelt og kan være utilstrækkelig beskyttelse mod storme eller invasive dyr og insekter.

Metal

Galvaniseret metal eller aluminium er en slidstærk skirting mulighed, der tilbydes i forskellige farver og stilarter samt. I en naturlig form, kan det reflekterer lyset og isolere dit hjem. Det er nødvendigt at tilføje ventilationskanaler til galvaniseret metal eller aluminium fodpaneler. Installation kan kræve særlige værktøjer til opskæring og fastgørelse til dit mobile hjem.

Beton og sten

Beton, sten og sandsten fodpaneler er tykke og tunge materialer, der vil forbedre det overordnede udseende af dit mobile hjem. De kan kræve professionel installation og skal være udluftet. De er dyrere end nogle andre mobil-home skirting muligheder.

Mursten fodpaneler

Ved hjælp af en mursten-type fodpaneler giver dit mobile hjem en mere solid udseende. Mursten er dyrere at bruge til fodpaneler og de kan kræve professionel installation, mørtel og murværk værktøjer.

Installation

Mobilhome fodpaneler kan normalt være installeret nonprofessionally, men nogle typer kan kræve professionel installation. Generelt top og bund stativer er sikret i det mobile hjem og jordoverfladen og derefter fodpaneler er skåret til at passe. Hjørne stykker er tilføjet til at danne fodpaneler til kanterne af mobil-hjem. Ventilationskanaler og adgangsdøre er nødvendige for korrekt installation samt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com