Vinter sikkerhed i hjemmet

March 2

Vinter sikkerhed i hjemmet

Der er mange sikkerhed foranstaltninger familier og enkeltpersoner skal tage under de lange, kolde måneder af vinteren. Folk skal sikre, at de har nok mad og deres nødvendige recepter før dårlige snestorme. Der er også visse elementer, såsom elektriske enheder eller apparater, som skal kontrolleres så godt.

Betydning

Folk bruger deres pejse oftere i vinteren. Hvis de ikke er ordentligt rengjort eller flue er blokerede, røg kan være fanget i huset og forårsage luftvejsproblemer. Desuden, mennesker skal bruge kun ubehandlet træ som partikler kan flyve ud af træ, der er behandlet med visse brændbare stoffer og sat et tag eller træer i brand.

Identifikation

Derfor ekstra brugen af ild i vintermånederne, bør man sørge for alle brandalarmer i huset arbejder. Det er også klogt at bruge kulilte alarm nær værelser på hver etage, ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission.

Funktion

Det er også vigtigt for at sikre varmeapparater fungerer korrekt og at ekstra tæpper og lommelygter holdes på side under strømafbrydelser. Familier bør overveje at bruge Petroleum eller Rumopvarmere som en sikkerhedskopi. Voksne skal holde børn og kæledyr væk fra dem.

Forebyggelse/løsning

Voksne skal sørge for deres børn slid varme sokker, termisk undertøj, handsker og varm hatte, når de spiller i gården. Voksne bør også kjole varmt og dække alle udsatte områder, når de skovl deres indkørsel. Derudover bør en person tempoet selv, når skovle sne, så det kan sætte en masse stress på ryggen og hjertet.

Overvejelser

Individer bør overveje isolerende deres lofter og vægge før starten af den blæsende vintersæson. De bør også installere storm windows eller sætte plast omkring Vinduer at holde varmen i at flygte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com