Flise & injektionsmørtel Home Care damp Sanitizer

July 6

Flise & injektionsmørtel Home Care damp Sanitizer

Sten og keramiske fliser skabe attraktive overflader til badeværelser, køkkener, foyers og andre områder i hjemmet. Selvom disse materialer er slidstærk og let at rengøre, kræver de særlig pleje til at fjerne mug og meldug. Damp sanitizers gør dette job nemmere for boligejere med nem-at-bruge enheder, der kan anvendes på gulve og vægge. En række forskellige mærker af damp sanitizers er tilgængelige for hjemmet på flise og injektionsmørtel overflader.

Sanitizing flise overflader

Den øverste fordel af damp sanitizers er deres evne til at yde overophedet damp direkte til overflader til at dræbe bakterier, svampesporer og vira. Hjemmeplejen damprensere kan bruges på både gulve og vægge, med en bred vifte af vedhæftede filer tilgængelige til at desinficere svære at nå områder af badeværelse eller køkken. Damp sanitizing flise og injektionsmørtel overflader også undgår brug af skrappe kemikalier, der forårsager hud og luftvejsproblemer hos personer med kemisk overfølsomhed. Hjem damp sanitizers kan bruges med damp alene til at rense og desinficere flise og injektionsmørtel i områder hvor fugt og luftfugtighed skaber det perfekte miljø for skimmel og meldug vækst.

Hvordan hjem damp Sanitizers arbejde

Hjem desinfektion med damprensere er gjort med anvendelsen af vand, der er opvarmet til en temperatur over 212 grader Fahrenheit, på hvilket tidspunkt bliver vandet damp. Denne damp er sprøjtet på flise og injektionsmørtel overflader, dræbe bakterier samt vira og skimmel og mug sporer. Damp hurtigt køler og tørrer, efterlader overfladen ren og sanitære.

Damp rengøring flise og injektionsmørtel

Effektive damp desinfektion til flise og injektionsmørtel overflader i køkkener, badeværelser og andre områder for at fjerne mug og meldug kræver, at dampen dække overflader jævnt og på den krævede temperatur. Damp fjerner snavs og bakterier på jævn flise overflader samt den mere porøse fuger mellem fliser hvor skimmel og mug sporer klamrer sig og vokse. Ved hjælp af damp til at desinficere injektionsmørtel undgår brug af skrappe kemikalier, at trænge ind og forringe fugning materialet og efterlader ikke kemiske rester på overflader for at tiltrække og fastholde snavs og bakterier. Injektionsmørtel bør være skrubbes før brug af damp sanitizer at løsne snavs og bakterier for de bedste resultater, ifølge den nordamerikanske flise rengøring organisation hjemmeside.

Desinficerende kemikalier For damp desinfektion

Selvom flere kemikalier ikke er nødvendige for damp sanitizers, kan nogle husejere ønske yderligere desinficerende egenskaber i særlige situationer, som når forkølelse, influenza eller andre sygdomme er at være gået fra person til person eller Hvornår familie medlemmer lider af immunsystemet problemer. Klor blegemiddel og kvaternære ammoniumforbindelser er de mest effektive sanitizers, ifølge professor Julie Garden-Robinson på webstedet North Dakota State University.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com