Fluffy vindue behandlinger

March 6

Næsten enhver form for vindue behandling derude kan ske at have en fluffy udseende, afhængigt af hvordan du arrangerer dem omkring vinduerne og på gardinstænger. At skabe fluffy vindue behandlinger kan bringe en hyggelig og behagelig atmosfære til ethvert hjem.

Tiebacks

Ved hjælp af tiebacks oprette fluffy vindue behandlinger vil arbejde på små vinduer, der har store eller tunge vindue behandlinger. Løst trække vindue behandlinger til begge sider vil give effekt af mæthed og fluffiness. Også, vil placere vindue topper over de vigtigste gardin, samtidig med at den vigtigste gardin til flæse foroven på gardinstang, fnug vindue topper så godt.

Lagdeling vindue behandlinger

Markedsføring to gardinstænger og lag glarmestre hjælper fnug glarmestre i front. Tunge eller tyk vindue behandlinger kan være fluffed denne måde, således at de ikke bare hænge på gardinstang. Dette kan også gøres i omvendt rækkefølge, med en tykkere vindue behandling bag en tyndere gardin. Igen, vil den ekstra tykkelse fnug gardin i front.

Flere vindue behandlinger

Føje ekstra vindue behandlinger til en gardinstang kan skabe et luftigt udseende. For eksempel, kan et vindue, der ville brug to vindue behandlinger normalt, have en tredje eller fjerde tilføjet til at skabe en fluffier look. Nogle panel gardiner vil også have to gardin stang åbninger i toppen, ved hjælp af den anden åbning, der vil skabe flæser øverst i vinduet behandling, mens placere tre eller fire gardiner på en stang vil bidrage til at fnug i gardinerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com