Bedste ideer til en billig Pool hegn

July 9

Bedste ideer til en billig Pool hegn

Et hegn omkring en swimmingpool er ikke kun en dekorativ tilføjelse til et landskab, men også serverer vigtige personlige oplysninger og sikkerhed funktioner. Efter professionel installation af en ny pulje, dog kan boligejere føle byrden af en tom tegnebog. I stedet for at sprænge budgettet yderligere med en omfattende og dekorative hegn, overveje nogle budget-bevidste valg, der stadig giver den samme grad af funktion og form til din pool.

Kæde-Link indhegning

På omkring $8 per fod er kæde link hegn en af de billigste muligheder for at opbygge en pool hegn. Kæde-link hegn er lavet af en vævning af stål, opretter en robust, vejrbestandigt hegnet. Nogle lokale bygningsreglementer forbyde kæde-link hegn omkring swimmingpools, fordi de er nemme at overtrædelse af klatring, derfor præsentere både falde og drukne risiko; Spørg din lokale bygning inspektør før installation af en chain link hegn. En anden ulempe ved en kæde-link hegn er, at nogle husejere finder dem uinteressante. For at tilføje både dekorative detaljer og yderligere privatlivets fred, plante klatring vinstokke som Boston Ivy eller engelsk vedbend langs hegnet grænse. Hvis dit budget er lidt større, overveje en vinyl-belagt kæde-link hegn i enten sort eller grøn; farven er en smule mere tiltrækkende, og belægningen giver ekstra beskyttelse mod vejret skader.

Træ fægtning

Træ hegn er en fælles indstilling for yards og pool kabinetter, men stil med træ hegn væsentligt påvirker prisen. En af de billigste muligheder for træ fægtning er en split-post hegn bestående af flere lodrette støtte stillinger og to eller tre vandrette forbinder board eller logs. Disse farm-stil hegn er også almindeligt citeret for lokal kode krænkelser, så vær sikker på at tjekke før du bygge. En split-post hegnet gennemsnit omkring $9 per fod. Hvis dit budget kan strække til $11 til $15 per kvadratfod, vælge en close-spaltegulve stakit. Stakitter tilbyde mere privatliv end andre typer af hegn og de er ikke tilbøjelige til at forårsage kode krænkelser. Trykimprægneret fyrretræ bestyrelser er den mest billige træ mulighed for Strejkevagt Fægtning; bestyrelserne kan behandlet med pletten for et naturligt look eller malet til et mere strømlinet udseende.

Smedejern hegn

På den dyreste ende af billig spektret er smedejern hegn. På omkring $20 per fod er smedejern hegn en dyr løsning i forhold til træ eller kæde link, men brugerdefinerede hegn, aluminium hegn og vinyl hegn er stadig væsentligt dyrere end denne aktieoptionsprogram. Prisen på en smedejern pool hegn er i høj grad påvirket af graden af dekorative detaljer såsom scrollwork eller cirkulær separatorer. For at holde omkostningerne nede, vælge enkel sort smedejern hegn med begrænset blomstrer og dekorationer. Smedejern hegn er også ideel til familier bekymret over sikkerheden, fordi de tynde lameller tillader forældre at observere swimmingpool-område med direkte udsyn, mens de lodrette stillinger forhindre klatring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com