Pool sikkerhed dække vs hegn

March 10

Pool sikkerhed er No. 1 bekymring for forældre med småbørn i månederne af juni til September. Ifølge Consumer Product Safety Commission var"fra 2005-2007 der et årligt gennemsnit på 385 pool og spa-relaterede drukneulykker for børn yngre end 15; omkring 78 procent, eller 299 af disse børn var yngre end fem." CPSC tilføjet, at 74 procent af dødsfald for 2005-2007 involverer børn yngre end 15 opstod i en bolig. At tage ordentlig pleje omkring din pool, enten af hegn eller cover, er det første skridt i at beskytte dine kære.

Fægtning typer

To primære former for fægtning bør overvejes, når du installerer et hegn omkring din pool. En er det standard hegnet, der omfatter værftet for at forhindre nabo børn ind i nærheden af poolen. Den anden form er en meget tættere, ofte sikrere hegn, typisk lavet af stramme mesh netting og stabil polakker, der er placeret 1 til 2 fødder fra swimmingpoolens kant. Dette hegn kan forhindre et barn i at komme ind i puljen, hvis han har en eller anden måde gjort sin måde gennem perimeter hegn.

Dække typer

En pool dække kan passe over vandet og beskytte mennesker eller kæledyr falder. En sådan dækning er en grundlæggende vinter dækning, der kan bruges hele året til at forhindre vandtab. Mange mennesker bruger denne dækning, når deres pool er underlagt barske vinter klimaer. Et andet cover er en solar dækning, bruges hovedsageligt til at få varme fra solen til opvarmning af vandet naturligt. Den tredje cover, måske den bedste sig for familier med små børn, er sikkerhed dække. Denne form for dækning kan ofte holde to til tre personer i vægt for ekstra sikkerhed.

Funktioner

En pool sikkerhed dække kan have flere nyttige funktioner såsom automatisk rullende og unrolling enheder og en låsemekanisme. Disse værktøjer er tilføjet for brugervenlighed samt lethed i sindet. Pool sikkerhed hegn indeholder også funktioner, der gør brug af og satse på hegnet lettere. Hvor porten er fastgjort til hegnet, en selvlåsende mekanisme kan forhindre, at små børn ind i pool, hvis nogen har glemt at låse porten. Stillingerne er stærke og holdbare og kan endda er udstyret med et alarmsystem til at forhindre uønsket indgange.

Fordele

Puljen dækker tilbyder fordele såsom varme bassinvandet, beskyttelse mod naturens elementer og modstå store mængder af vægt at beskytte gæsterne fra at falde. En pool hegn tilbyder også fordele såsom blokering ud kæledyr eller andre uønskede dyr såsom gnavere eller omstrejfende katte. Trådnet netting vil forhindre nogle blade og kviste fra falder inde ved swimmingpoolen.

Advarsler

Selvom din pool kan indhegnes eller være udstyret med et dække, er det altid klogt at se børn, når de vælger at svømme. Installation af alarmer langs hegn og døråbninger, der fører til swimmingpool-området er en anden måde at beskytte dine børn mod farerne ved drukning. Poolsafety.gov anbefaler også, at have en førstehjælpskasse nær swimmingpoolen samt en telefon til nødsituationer. Du kan også få CPR uddannelse, for at være forberedt, hvis en livstruende ulykke opstår.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com