Indbrudstyv afskrækkende teknikker

July 11

Indbrudstyv afskrækkende teknikker

Med eller uden alarmsystem kan dit hjem tiltrække indbrudstyve. Evaluere din lokaler gennem øjnene på en tyv til at identificere skjulesteder og entryways med nem adgang. Ved at fokusere på sikkerhed i disse områder og implementering af indbrud forebyggelse teknikker, kan du mindske risikoen for en ubuden gæst ind i dit hjem.

Belysning

Udvendig belysning som våbenhus lys og motion-afsløring lights afskrække indbrudstyve fra forsøger at komme ind i hjemmet. At holde løv trimmet tilbage hjælper lys oversvømmelser i området og også reducerer gemmesteder i nærheden af dit hjem. Ved at placere solar lyser fortove eller indkørsel, afskrække du yderligere indbrudstyve uden at køre op din energiregning. Sætte indendørs lys og fjernsyn på en timer, og Indstil timer til at komme på tilfældige intervaller, når du ikke er hjemme.

Døre

Indbrud forebyggelse råd anbefaler ved hjælp af klasse-1 eller Grade-2 låse på døre, som de modstå lås picks og nysgerrige. Ansætte en Låsesmed at vurdere forstuen hjælper dig med at identificere og løse potentielle sikkerhedsproblemer. Til skydedøre glasdøre, kan en træ stang placeret i sporet blokere ubudne gæster. Memphis Police Department konstaterer dør hængsler skal være på indersiden. Ellers Se indbrudstyve, de kan tage døren ud udefra. Placere sikkerhed klistermærker på dørene, selvom du ikke har et hjem sikringssystem.

Windows

Sikkerhed barer på tværs af windows blokerer og afskrækker ubudne gæster. Hvis du hellere ikke vil have dem på dit hjems ydre, installere dobbelt cylinder Låserigel. Træ pæle i sporene stoppe dem fra glidende åben. Placere skruer gennem trim hvor vinduerne overlapper også gør dem sværere at åbne. Fordi klimaanlæg i vinduerne kan tiltrække indbrudstyve, bør du sikre enhed til rammen med ekstra hardware. Gardiner og persienner afskrække indbrudstyve af tilsløring værdigenstande i hjemmet og garage.

Ferie

Når væk på ferie, du ønsker dit hus til at se ud som om nogen er hjemme. Leje landscapers at slå græsset eller skovl fortove kan hjælpe. Posthuset vil standse postomdeling til dig efter anmodning, og undertiden politiet vil gøre patruljer i området hvis du spørger. En timer på aircondition enhed hjælper du med at oprette det udseende, at du er hjemme, men gemme det øger din vinduet sikkerhed når du er væk. Forlade et par gardiner og persienner åbne, så det ser ud som du er hjemme, men undgå at gøre det i rum, der indeholder værdigenstande såsom tv. Et køretøj i indkørslen fungerer også som et afskrækkende middel.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com