Hvordan til at plante nøgne rod Willows

March 13

Hvordan til at plante nøgne rod Willows

Piletræer er hurtigt voksende, og når de plantes som nøgne rod træer, deres udvikling kan tage ud hurtigt. Mange avlere foretrækker nøgne rod planter til mere modne træer fordi de ikke er root bundet og opleve mindre chok da plantet på deres permanente placering. Mens en nøgne rod willow kan synes at være død, er det simpelthen i sin sovende fase. Når det er plantet og vandes, begynder det at trives inden for et par uger.

Instruktioner

•Vælg et område for dit træ. Husk, at willow træer vokse høj og bred, ofte over 30 til 40 fod. Derudover kan deres rødder forårsage problemer med vand og kloak linjer. Plante fra disse linjer og sørg for at efterlade mindst 30 fod mellem træer, hvis plantning mere end én pil. Vælg et område, der har god dræning at undgå root rot.

•Dig et hul til den nøgne rod træ. Willows bør plantes ned til den første fælles direkte ovenfor rodklumpen. Mål længden af rodsystem til at bestemme hvor langt ned du nødt til at grave. Tilføje en ekstra tomme eller to for den muld, der vil gå under træet for at hjælpe med jord dræning.

•Forbered rodklump til udplantning. Bruger sakse, snip off enhver rødder, der vokser adskilt fra rodklumpen. Snip disse så tæt på bolden eller stammen som muligt. Trim overskydende væk eventuelle rødder eller rødder, der synes at være sort.

•Tilføj barkflis på bunden af hullet. En simpel træ bark mulch værker, men undgå cedertræ barkflis, fordi det kan være for sure afhængigt af din jord. Tilsæt ca 1 til 2 inches af muld og fnug det med din hånd. Dette hjælper jorden omkring træet afløbet korrekt.

•Plant piletræet. Pack jord omkring rodklumpen fast. Du skal muligvis bruge ekstra jord til at sikre, at det er pakket korrekt. Dette hjælper med at holde træet rod i sted og undgå, at træet vælter hvis Rodsystemet er stadig lavt. Mound snavs op under den første fælles på rodklumpen og vand til træet. Bruge cirka fem gallon af vand i første omgang, og derefter vand træet med jævne mellemrum indtil det ikke længere er hvilende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com