Naturlige renere vs kemiske renere

March 15

Naturlige renere vs kemiske renere

Rengøring produkter med skrappe kemikalier linje hylderne i forhandlere i hele landet. Den giftige art af disse rengøringsmidler kan forårsage problemer som grundvand forurening, ud over at skade dit helbred. Giftige rengøringsmidler er blevet udbredt på grund af den bekvemmelighed, de tilbyder, men naturlige, nontoxic alternativer, der findes for de fleste rengøring formål, fortjener alvorlig overvejelse.

Ætsende væsker og opløsningsmidler

Mange kommercielle rengøringsmidler indeholder kemikalier klassificeret som "baser" eller "opløsningsmidler." Ætsende væsker, som omfatter stoffer som lud eller natrium, kan forårsage skade på menneskers hud og øjne, ifølge University of Florida. Langvarig eksponering for opløsningsmidler kan også forårsage alvorlige sundhedsproblemer, såsom skader på lever og nyrer, samt fosterskader. Produkter, der indeholder disse kemikalier omfatter ovn rengøringsmidler, møbler rengøringsmidler og afløb rengøringsmidler.

Hjemmelavet Cleaners

En bred vifte af naturlige alternativer findes til næsten enhver husstand rengøring opgave. For eksempel, en blanding af hvid eddike og vand gør en fremragende ugiftige cleaner til at fjerne tæppe pletter, mens en løsning på én side bagning soda, en del eddike og en del vand giver en naturlig måde at rengøre og rense afløb. Du kan også bruge bagepulver til at rense din ovn og citronolie og bivoks til at polere dine møbler. Krat det berørte område med citronsaft eller hvid eddike for skimmel og meldug.

"Grøn" rengøringsmidler

I fortiden, mest naturlige rengøringsmidler har været hjemmelavet formuleringer, men producenter nu distribuere ugiftige eller "grønne" rengøringsmidler til husholdningsbrug. Der findes ingen ensartede standarder for at definere en "grøn" renere, men generelt de ugiftige kommercielle rengøringsmidler er biologisk nedbrydeligt og indeholder ingen skrappe kemikalier, såsom fosfater eller cholin, ifølge GoodHousekeeping.com. De bruger også typisk ingredienser fremstillet af vedvarende energikilder, såsom planter. Selv med disse typer af rengøringsmidler, dog læse altid etiketten for at tjekke ingredienser før du køber.

Tips

Hvis du blande din egen naturlige rengøringsmidler, mærke dem omhyggeligt og holde dem utilgængeligt for børn og kæledyr. Før du bruger teste nogen renere, det på et lille område først. Undgå at bruge aerosol spray cleaners. Holde sig til rengøringsmidler pasta, flydende eller pulver. Vælg mindst-toksisk produkt eller blanding, der kan rense den genstand eller overflade. Altid blande alle naturlige rengøring løsning i et område med god luftcirkulation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com