Hvad er hærdet glas bruges til?

March 16

Hærdet glas er en type sikkerhedsrude, der er markant stærkere end standard glas og har også en unik fraktur mønster. Når det bryder, hærdet glas shatters i små fragmenter, som typisk ikke har skarpe kanter, og så er mindre skadelige end standard glasskår.

Sikkerhed

Hærdet glas anvendes ofte af bygherrer, fordi det kan tilfredsstille bygning kode sikkerhedskrav. Bilindustrien bruger også hærdet glas af sikkerhedsmæssige årsager.

Bygning funktioner

Bygherrer og hjem forbedring entreprenører brug produkter med hærdet glas til terrassedøre, storm døre, vinduer i døre, ovenlys, brusebad og badekar indhegninger og andre funktioner.

Automotive anvendelser

Bilproducenterne bruger hærdet glas til vinduerne ryg og side. Forruder, derimod er fremstillet af lamineret glas til at forhindre dem fra at bryde.

Kommercielle anvendelser

Kommercielle anvendelser omfatter rulletrappe og trappe barrierer, skråt ruder, telefonbokse, squashbaner og solpaneler.

Husstanden bruger

Hærdet glas bruges til at konstruere mange husholdningsartikler, såsom kaffe karafler og bagning retter som dem fremstillet af Pyrex og Corelle. Hærdet glas også bruges i computerskærme og ovn windows.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com