Sådan fjerner tørrede gips i Paris

March 17

Gips i Paris er sammensat af gips, en sedimentære rock, og vand, der når opvarmet kan blive kastet i en stærk skimmel. På grund af sin hurtige tørring egenskaber er det et populært valg for hjem forbedring og håndværk projekter. Disse selvsamme hurtig tørring egenskaber kan dog være et problem, når overskydende gips bliver knyttet til andre overflader. Heldigvis er gips i Paris en højt opløselig produkt, at hvis du følger de korrekte skridt, kan fjernes med lethed.

Instruktioner

•Scrape off som meget overskydende gips som muligt ved hjælp af en male flishuggeren eller en skruetrækker. Hvis den tørrede gips er indsamlet på bunden af en plastikspand, bør et par skarpe haner på den side af spanden løsne de fleste af gips.

•Aftør væk forrykke gips med en våd svamp. Da det kan medføre tilstopning, være sikker på ikke at lade nogen af gips gå ned vasken afløb.

•Sand overfladen med sandpapir for at skrabe væk flere bits af de resterende gips. Dette skridt bør undgås, hvis overfladen kan blive beskadiget nemt (f.eks. på glas, metal, træ, plastik).

•Soak et håndklæde eller klud i en sur opløsning og Placer det fast over gips. Begynd med en mindre ætsende syre som citronsyre eller eddike. Forlade håndklædet på overfladen i mindst 24 timer.

•Tag håndklæde og tørre væk bits af gips ved hjælp af en svamp. Hvis der resterende gips, forsøge at flytte til en mere kraftfuld opløsende agent som saltsyre (som kan findes i hjemmet forbedring butikker, brugt til at rense fliser/injektionsmørtel) og følg instruktionerne for bruger på pakningen.

Tips & advarsler

  • Vær meget forsigtig, når du bruger en stærk syre som saltsyre. I mange situationer, hvis syren kommer i kontakt med huden, anbefales vaske det med vand ikke. Være fortrolig med advarselsmærkater knyttet til produktet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com