Ulemperne ved Sænkefaskiner

March 19

Ulemperne ved Sænkefaskiner

En gabioner er mesh bur fyldt med sten, der bruges til at begrænse strømmen af vand. De arbejder fordi sten i buret danner en barriere, der giver mulighed for noget vand at passere igennem hullerne mellem dem samtidig holde ud størstedelen af vandet. Normalt vil du stable flere Sænkefaskiner oven på hinanden til at danne en mur. De kan være effektiv på rette sted og er relativt billigt at installere.

Grimme

Sænkefaskiner er grimme, især efter de har været i vandet for længe og bure er begyndt at ruste.

Plads

Sænkefaskiner tage en masse plads på en strand, fordi for at være effektiv skal du være mere end én. Dette kan gøre stranden en mindre ønskeligt sted at bade og kunne også gøre det ser mere overfyldte.

Ikke let kan udskiftes

Hvis buret bliver også rustne eller klipperne for slidt, skal du fjerne den hele gabioner. Hvis buret, der skal udskiftes er ene i bunden af en bunke, du nødt til at fjerne alle dem, som kan gøre reparerer en langvarig og bekostelig proces.

Udstyr vanskeligt at kilde

Lønklasse af rock, der er nødvendige for at udfylde en gabioner er 3 til 5 inches, hvilket kan være svært at finde. Burene er ikke let tilgængelige. På grund af størrelsen og vægten af de fleste gabioner bure skal du desuden, tunge løft gear til at flytte dem på plads.

Forværring

Buret og dets indhold vil forværres over tid, hvilket betyder, at du bliver nødt til at erstatte dem, medfører flere omkostninger og større besvær at finde ressourcer.

Begrænset brug

Effektiviteten af gabioner er begrænset til områder af små afvandingsområder og intermitterende vandgennemstrømningen, ifølge Environmental Building Design og konstruktion Portal.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com