Hvordan at vokse en ny Rose Bush fra en skæring

March 21

Hvordan at vokse en ny Rose Bush fra en skæring

Formerings roser fra stiklinger er en billig måde at klone mange planter fra en enkelt rosenhæk. Den mest pålidelige metode er rode en "tip skæring." En spids skæring er taget fra spidsen af en rose stok efter den har blomstret. Steg stiklinger tage to til tre år at vokse ind i en busk med to eller flere Stokke. Tage stiklinger i vinteren mellem November og januar, hvis du bor i et område med cool, våde vintre. I områder, der fryser hårdt i vinteren, tage stiklinger i foråret.

Instruktioner

•Klippe de øverste 6 inches off en rose sukkerrør, når blomsten er vissen. Gøre cut i en 45 graders vinkel ved hjælp af skarpe rene sakse. Vælg en stok, der handler om bredden på en blyant.

•Fjern den døde blomst og alle bladene på nederst to tredjedele af sukkerrør. Lad øverst tre til fem blade på skæring.

•Drej cut årets rose sukkerrør i hormon rode pulver. Ved hjælp af hormon rode pulver øger antallet af succes, men er ikke afgørende for rode en rose skæring.

•Kontrollér et hul omkring 4 inches dyb, og bredden på en blyant i jorden. Vælg et websted med sandet, godt afdrypning jord, der får morgensolen og eftermiddag skygge. Skiftevis, fylde en 8-tommer plantning puljen med en blanding af lige dele pottemuld og grove, ren sand.

•Skub cut slutningen af tip opskæring i jorden indtil bunden 4 inches er under linjen jord. Tryk på ned omkring opskæring til at fastgøre den. Vand området, indtil det er fugtig i en dybde af 6 inches. Vand potteplanter stiklinger, indtil vandet siver ud af drænhuller i bunden.

•Hold opskæring godt vandes; Tjek jorden hver anden dag, når det føles tørre at røre blød jorden omkring opskæring.

•Sæt et glas krukke over toppen af skæring til at holde fugt niveauer konsekvent. Dække stiklinger i plantning pots ved at sætte en klar plasticpose hovedet over opskæring og sikre det omkring læben af puljen med et stykke snor.

•Transplant skæres i sin permanent placering 9 til 12 måneder efter start skæring. Vælg et websted, der får fuld sol og har rig, lerede jord. Grave op skæring ved at skubbe en spade i jorden omkring 4 inches væk fra anlægget. For at transplantationen en potteplanter skæring, drej plantning puljen på sin side og forsigtigt rulle det frem og tilbage indtil skæring løsner i puljen.

Tips & advarsler

  • Selv med brug af Roddannermidler, kan det tage flere forsøger at få en rose opskæring til roden. Plante tre eller flere stiklinger ad gangen for at øge dine chancer for succes.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com