Hvordan man laver naturlige hjem rengøring produkter, der er kemiske gratis

March 22

Hvordan man laver naturlige hjem rengøring produkter, der er kemiske gratis

Det kan tage timer af skrubbe for at gøre dit hjems tællere, gulve og overflader mousserende ren. Kommercielle rengøringsmidler sælges for at hjælpe dig udføre dit daglige rengøringsopgaver, men ofte indeholde giftige kemikalier. Gør naturlige alternativer fra genstande omkring dit hus. Oplev hvordan man laver naturlige hjem rengøring produkter, der er fri for kemikalier, for en pletfri, jord-venlige hjem.

Instruktioner

•Kontrollér et glas og linoleum gulv renere. Hæld tre dele hvid eddike og en del af flydende Castilla sæbe i en plastic sprayflaske. Luk flasken og ryst kraftigt for at blande indholdet. Spray og aftørring med en klud eller moppe. Eddike naturligt skærer igennem fedt og pletter mens Castilien sæbe elevatorer partikler fra overfladen. Tør område med en fugtig, ren klud efter rengøring.

•Mix en løsning til desinficering hårde overflader og dræbe mug. Hæld 12 ounces vand i en sprayflaske, og tilføje to teskefulde af tea tree olie, fremstillet af de fleste helsekostforretninger. Spray på tællere, toiletter og andre overflader før aftørring væk. Tea tree olie er en naturlig desinfektionsmiddel og air freshener og kan også bruges til at dræbe mug i badeværelser. Pre behandle stærkt snavsede overflader med lige eddike før desinfektion.

•Opret en fødevare-safe affedtningsmiddel ved at skrubbe tællere og brændeovne med ren citronsaft. Syren spiser hurtigt væk på fedt og olie uden brug af giftige kemikalier. Undgå at komme på tøjet, som citronsaft er også et naturligt blegemiddel.

•Wash og polske retter naturligvis med en bred vifte af hjemmelavet blander. Brug tvekulsurt natron blandes med vand som en skrubbe pasta retter og at rengøre tung mad indskud på pander eller tællere. Groft havsalt kan også bruges til at skrubbe retter og er effektiv til at fjerne rust når fugtet med ren citronsaft.

•Kontrollér træmøbler cleaner og polsk. Swirl en kop olivenolie med halv kop citronsaft. Gnid på dine møbler med en ren klud. Citronsaft renser væk snavs og skidt, mens olivenolie betingelser naturligt træ.

•Brug almindelig kogende vand for at rydde afløb og fjerne tunge mad eller fedt indskud i dræn. Efter hælde kogende vand ned i vasken, Følg med flere kopper hvid eddike til at desinficere afløbet, hvis du oplever mærkelige lugte. Et par dråber af tea tree olie kan også straks freshen lugten af dit afløb.

Tips & advarsler

  • Straight hvid eddike er en af de bedste naturlige flydende rengøringsmidler som det desinficerer og skærer gennem tunge fedt og snavs. Bagepulver er et af de bedste fast rengøringsmidler når som helst du har brug for til at skrubbe væk en plet eller deponering af vragrester. Bland med vand eller citron saft, indtil det er en tyk pasta, og krat væk med en svamp.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com